Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Moralim çok bozuk yardımcı olun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar bugün üniversite yerleşme sonuçları açıklandı.
Benim kocaeli üniversitesi radyo ve televizyon İÖ tuttu. Ama ikizimin tutmadı.Çok üzülüyor.Ondan çok ben üzülüyorum.Psikolojim çok kötü.
Benim puanım;360

Kardeşimin puanı : 340

Benim gittiğim üniversite 350 felan istiyor.
Şimdi ikinci tercihler olacak eğer kontenjan olursa kardeşimde bu üniversiteyi tutturabilir mi ?
Lütfen yardımcı olun moralim çok bozuk.
hemen ilgili ekibi çağırıyorum
Şu forumu artık Warrock forumundan cıkardınız helal olsun Terapist cagırdım gelir birazdan.
şansını denesin mutlaka olabilir
Şans işi.
(07-26-2013 03:50 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]hemen ilgili ekibi çağırıyorum

(07-26-2013 03:59 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Şu forumu artık Warrock forumundan cıkardınız helal olsun Terapist cagırdım gelir birazdan.

Dalga geçilecek veya sitem edilecek bir durum yok ortada. Beyler sizde yaşamışınızdır veya yaşayacaksınız bu durumu.

---

Gelir veya gelmez gibi kesin bir şey söyleyemeyiz. Bu yüzden ikinci tercihlerini kesinlikle yapsın. Umarım her şey istediğiniz gibi olur Smile
(07-26-2013 03:59 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]Şu forumu artık Warrock forumundan cıkardınız helal olsun Terapist cagırdım gelir birazdan.

gören de bütün konuları her postu warrock'la ilgili sanar.
Sıkıntı yapma sakın. Yada sen sıkıntı yapma, o da ikiz ruhundan dolayı sıkıntı yapmaz Big Grin
350 puanlık yere 340 puanla 1. tercihten giremediyse, 2. tercihlerde kesinlikle girer. 2. tercihlerde bölüm puanları baya bir düşüş yaşıyor eğer çok boş varsa.
benımde kız arkadasım izmire gidiyo ne yapacam bılmıyorum
(07-26-2013 02:00 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

gören de bütün konuları her postu warrock'la ilgili sanar.

Sanane ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler