Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Büyük Olimpiyat : Event 1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
WarRockTR Olimpiyatları

[Resim: pxss7.jpg]

Event Tarihi : 27 Temmuz 2013 Cumartesi Saat 17:00

Oyun Nasıl Oynanacak ?

Disturm Mapında saklanma eventi yapılacaktır. Her iki takımdan bir yetkili oyunda bir bölgeye saklanacaktır. Karşı takımın yetkilisini bulan oyuncular ödülü kazanacaktır.

NOT: Oyun düzenlenmesi sırasında sizden odadan çıkmanız istenebilir. Bu mod saklandığında yerini öbür takıma bildirmemeniz için yapılacaktır. Çıkanlar için 2. dal oyundan sonra tekrarlanacaktır !

Evente nasıl katılacağız ?

Event günü veyahut bir gün öncesi tekrar bilgilendirme konusu açılacaktır.

Ödüller:

NIU Takım Birincisine 25 TL değerinde 9.500 Nexon Eu Cash
Derberan Takım Birincisine 25 TL değerinde 9.500 Nexon Eu Cash

Olimpiyat Kuralları

1- Eventte Hack,Bug,Küfür gibi olayların tespiti halinde üye forumdan uzaklaştırılır ve karakteri için gerekli ticket NEXON a bildirilir.

2- WarrockTR Yönetimi tarafından Team Viewer kontrolü yapılmasına itiraz edenler dıskalifiye olur.

3- WarrockTR Yönetimi event tarihlerini daha ileri bir tarihe erteleyebilir.

4- Kodlar Yönetim tarafından değil rayligh tarafından sağlanmaktadır. WarrockTR Yönetimi sadece aracı olmaktadır.

5- Eventte kural dışı veyahut diğer oyunculardan kendini avantajlı duruma getirecek davranışlarda bulunan oyuncuların bu davranışları kanıtlanırsa ve oyunu kazanırsa, ödül 2. oyuncuya verilir.

6- Yönetimden gelen konumlara uymayan, uyarı sonrasında da bu harekete devam eden oyuncular Dıskalifiye olur.

7- WarrockTR Yönetimi bu kuralları değiştirme hakkını gizli tutar.

Diğer event tarihleri hakkında:

Eventlerin hepsini bir tarihte duyurmayı planladık. Ancak Ramazan nedeniyle misafirliklerden dolayı event düzenlenmesinde sıkıntı olmamasından dolayı tarihler daha güvenilir günlere verilmek üzere her Eventte duyuru yapılacaktır. Eventler arası fazla gün farkı olmayacaktır.

Ayrıca şununda bilinmesinde fayda var, 400 TL yi aşkın kod dağıtacağız !

Herkese iyi forumlar, bizimle kalın Smile

WarrockTR Yönetimi
Katılacağım Hasan eğlenceli olacağı kesin Smile
bu 1. olayı, ilk bulan anlamında mı?
(07-25-2013 03:24 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]bu 1. olayı, ilk bulan anlamında mı?

Evet.
Silkroaddan biraz tecrübem var , katılacağım.
Eğlenceli olmalı.. Smile
Güzel ve Eğlenceli olacağa benziyor , Kolay gelsin arkadaşlar victory.gif
Haydi bakalım eğleniriz biraz Smile
çok eğlenceli olacağı kesinde şöyle bir sıkıntı var. haritada düşman yerini belli eden radar özelliği saklanan için dezavantaj olacaktır. çok uzun sürmeyecektir büyük ihtimalle. katılamayacağım için üzüldüm. iyi eğlenceler.Wink
(07-25-2013 09:27 PM)MusLera Yazılan: [ -> ]çok eğlenceli olacağı kesinde şöyle bir sıkıntı var. haritada düşman yerini belli eden radar özelliği saklanan için dezavantaj olacaktır. çok uzun sürmeyecektir büyük ihtimalle. katılamayacağım için üzüldüm. iyi eğlenceler.Wink

O sistem bir takımın diğer takıma üstün geldiği zaman devreye giriyor diye biliyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler