Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 14000 nexon casim var ne yapsam bilmiyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler on dort bin ncash im var ve charim dokuz level.sizce pre mi alsam yoksa adrenaline falan mi aliyim ? Premium almak icin d cok erken item shoptan m60 filan a
Lamicam.yada beklesem mi siz olsaniz ne yapardiniz gerekcesiyle yazarsaniz sevinirim
Klavyen bozuk galiba ilk önce klavye al bi tane Smile
Pre al hızlı lvl alırsın m60inida alırsın
Krowner cep telefonunundan yazdım parmaklarım buyuk oldugundan sıgmıyor harflere Big Grin
can2121 peki diyelim aldım ben 9 levelim 11 levelde kullanmak istiyorum premium u equip te süresi bitmeden duruyor mu ?
Premium al sonra ne gerekirse alırsın.
Çok sağolun 13000 küsür kaldı 10 günlük mp7a1 10 günlük scorpion 1 aylık bandage ve heavy trooper box gibi bişey cıktı yarın alırım artık premium u da premium +xm8 i almayı düşünüyorum 5000 gibi bişey kalıyor onunla ne yapabilrim sizce ?
(07-25-2013 04:54 PM)deadhero1 Yazılan: [ -> ]Çok sağolun 13000 küsür kaldı 10 günlük mp7a1 10 günlük scorpion 1 aylık bandage ve heavy trooper box gibi bişey cıktı yarın alırım artık premium u da premium +xm8 i almayı düşünüyorum 5000 gibi bişey kalıyor onunla ne yapabilrim sizce ?

Benden sana tavsiye xm8 alma pek iyi değil. Smile
Kardes psg zaten var gold mp5k var ucuz olsun diye alirim belki xm8 li olan paketi
Hm Smile sen bilirsin. Wink
oynadığın karaktere yada tarza uygun olan itemleri almanı tavsiye ederim.
Referans Adresler