Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: DotA 2 Ufak Arşiv
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
DotA 2'de az önce 25-17-9 oynayıp, 2 lane'i bitirdiğim halde takımımdaki kalan 4 kişinin bir lane'i tutamamasıyla kaybettiğim 1 saatlik acı verici oyunun ardından level 100'e ulaşmış bulunuyorum, maximum level falan değil, fakat 3 haneli level'lara geçiş yapmanın mutluluğu var. Bunun hatrına rampage ss'lerimi paylaşayım dedim.

Düz rampage'ler (LOL denen zımbırtıyı oynayanlar için tercümesi : beşte beşSad ) :
[Resim: bXNsMfy.jpg]
[Resim: iSZ1xHQ.jpg]
[Resim: LMpyZ7t.jpg]
[Resim: fsb2hka.jpg]

Bonus olarak, "Greeviling" rampage'i (greevil isimli kuryelere renklerine göre 3 skill veriliyor heronla o arasında swap atarak oynuyorsun.) :
[Resim: rMv5rYq.jpg]
Bu da 100 level olduğum oyunun son durumu :
http://dotabuff.com/matches/252091165
tebrikler şimdiki hedef 1000 ama bişey dicem üzülmede ss leri biraz inceledim biraz çalısman gerek cs yada oynayısını bilmem ama biraz strateji çalıs botlarla oyna Smile
(07-25-2013 06:57 AM)enomentos Yazılan: [ -> ]tebrikler şimdiki hedef 1000 ama bişey dicem üzülmede ss leri biraz inceledim biraz çalısman gerek cs yada oynayısını bilmem ama biraz strateji çalıs botlarla oyna Smile

Komik çocuk Smile
Tebrik Ederim Smile
Bende 40 oldum işte
(07-25-2013 08:25 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Bende 40 oldum işte

istersen 2000 ol, greevilingde SADECE GREEVIL KULLANARAK rampage almanın zevkini tadamayacaksın... Hayatımın en güzel dota anıydı.
Sen hiç zeusla tek ulti ile 5 kill aldınmı aldığın zaman tatmin edici bir başarı olur Big Grin Gerçi bende hiç alamadım o şekilde ama huskarla 1v5 te rampage aldım bkb ninde yardımıyla zor olmadı.

Dota hakkında bilgisi olmayanlar için bkb veya black king bar belli bir süre skill yememenizi sağlayan bi itemdir.
(07-26-2013 02:08 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Sen hiç zeusla tek ulti ile 5 kill aldınmı aldığın zaman tatmin edici bir başarı olur Big Grin Gerçi bende hiç alamadım o şekilde ama huskarla 1v5 te rampage aldım bkb ninde yardımıyla zor olmadı.

Dota hakkında bilgisi olmayanlar için bkb veya black king bar belli bir süre skill yememenizi sağlayan bi itemdir.

Ne güzelmiş o item damage almıyorsun demek Smile
(07-26-2013 02:57 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(07-26-2013 02:08 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Sen hiç zeusla tek ulti ile 5 kill aldınmı aldığın zaman tatmin edici bir başarı olur Big Grin Gerçi bende hiç alamadım o şekilde ama huskarla 1v5 te rampage aldım bkb ninde yardımıyla zor olmadı.

damage alıyorsun, ama skill'lerden değil

tekle zor, refreshler'la olma ihtimali var.
(07-26-2013 10:23 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(07-26-2013 02:57 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]

damage alıyorsun, ama skill'lerden değil

tekle zor, refreshler'la olma ihtimali var.

Bi maçta 5v1 zeus kalmıştım. Direk refresher çıkınca aghanim + refresher'la ultra almıştımda biri ölmemişti. Sonra hood aldılar zaten Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler