arkadaşlar warrockun yeni event mapi Byway..
bu harita sanki bir medrese veya camiye benziyor..
müslümanları resmen aşağılıyor..terörist demeyi ima ediyor..
bu haritada oynamak bize yakışmaz..
cami avlularında silahlı çatışma yaptırıyorlar bize..
filistinde yaşanan kerkükte yaşanan olayların oyununu oynattırıyorlar..
uyanın arkadaşlar..farkında olun..
daha geçen gün kerkükte 5 dk arayla 2 camide patlama oldu..onlarca insan öldü..orada yaşayan Türkmenlere sahip çıkın..
Dakika eventınızı başka haritada kasın..
İşte resimler..minareyi görüyorsunuz..yorum sizlere kalsın..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..hayırlı ramazanlar iyi oyunlar..
![[Resim: qr5jp.jpg]](http://m1307.hizliresim.com/1c/t/qr5jp.jpg)
![[Resim: qr5u8.jpg]](http://r1307.hizliresim.com/1c/t/qr5u8.jpg)
![[Resim: qr5v0.jpg]](http://t1307.hizliresim.com/1c/t/qr5v0.jpg)
[/size]
Değerli Alp kardeşim,
Anlamsal bir bütünlük kurma çabasıyla yorum yapma anlayışına saygı duymakla beraber, oyunun ruhuna hakim olmadığını da üzülerek görüyorum.Eğer ki oyunu gerçekten oynayan bir oyuncu olsaydın, Ravello ve Ravello 2nd Street gibi haritalarda Kilise çanından sniperlerin düşmanlarını keklik gibi avlarken "aaa ben kilise çanındayım, ama olmazki yani kiliseden ateş edememkiiii" gibi veya "ben bir hıristiyanım ve inancım rencide ediliyor yhaaa, hadi oyunu protesto edelim" gibi yaklaşımların ne kadar anlamsız ve gereksiz olduğunu da anlardın.
En önemli mesele, büyük emeklerle üretilmiş bir oyunda hile, küfür ve hakaretten uzak bir tavır sergileyerek, hoşça bir vakit geçirmektir.Oyun üreticisi ve yayımcısının herhangi bir inancı hedef alarak aşağılamak veya rencide etmek gibi bir amacı asla ve katiyen mümkün değildir ve olamaz.
Oyunda ve forumda güzel bir vakit geçirmen dileklerimle.
Ben şimdi bu konuyu silsem bizide dinsiz ilan edersin sen.
Khalide de oynamayın arkadaşlar bizi uçaklara düşman edip onları kullanmayalım diye uçağın altında savaştırıyorlar. Böylece bizi uçak kullanmaktan alıkoyup havadan rahatça vurabilmeyi hedefliyorlar. Uyanık olun arkadaşlar oyuna gelmeyin!!
Protestoyu sizden öğrencek değiliz.
Tayyip Mode : Off
Hepsi saçmalık

(07-25-2013 01:21 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Değerli Alp kardeşim,
Anlamsal bir bütünlük kurma çabasıyla yorum yapma anlayışına saygı duymakla beraber, oyunun ruhuna hakim olmadığını da üzülerek görüyorum.Eğer ki oyunu gerçekten oynayan bir oyuncu olsaydın, Ravello ve Ravello 2nd Street gibi haritalarda Kilise çanından sniperlerin düşmanlarını keklik gibi avlarken "aaa ben kilise çanındayım, ama olmazki yani kiliseden ateş edememkiiii" gibi veya "ben bir hıristiyanım ve inancım rencide ediliyor yhaaa, hadi oyunu protesto edelim" gibi yaklaşımların ne kadar anlamsız ve gereksiz olduğunu da anlardın.
En önemli mesele, büyük emeklerle üretilmiş bir oyunda hile, küfür ve hakaretten uzak bir tavır sergileyerek, hoşça bir vakit geçirmektir.Oyun üreticisi ve yayımcısının herhangi bir inancı hedef alarak aşağılamak veya rencide etmek gibi bir amacı asla ve katiyen mümkün değildir ve olamaz.
Oyunda ve forumda güzel bir vakit geçirmen dileklerimle.
sevgili Harun kardeşim,
yabancıların hristiyanların kilise çanları arasında oyun oynayabilmesi beni ilgilendirmiyor..onlar dinlerine ne kadar sahip çıkıyorlar ki böyle diyorsun? bizle bu konuda daha hassas bir milletiz..dinimize sahip çıkarız..daha önceki bir sürü oyunda cami bombalama görevleri yaptığınızı unutmuş gibisin..
söylediklerinde sonuna kadar haklı olduğun noktalar da var..ama yukarda belirttiğim gibi onların kendi kiliselerine sahip çıkmayıp umursamamaları bizim de onlar gibi boşvericeğimiz anlamına gelmiyor..
(07-25-2013 02:11 AM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Ben şimdi bu konuyu silsem bizide dinsiz ilan edersin sen.
hiçte bile arkadaşlar abartmayalım

ben dindar yobaz bir insan değilim..modern atatürkçü ülkesini seven..bu sevdiği değerler içinde dinini de savunabilen bir insanım..bu çizgiyi ayırt etmek lazım.
ben sadece yaptığım tespiti paylaşmak istedim..
forum kaliteli diye geldik..warrocktr de dalga geçicek bir sürü çoluk çocuk doldu anlaşılan..
(07-25-2013 04:01 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Protestoyu sizden öğrencek değiliz.
Tayyip Mode : Off
şurda yaptığımız tespiti paylaşmak istedim diye tarafımı o tarafmış gibi yorumlar atmasan iyi olur..
Her yer Taksim her yer direniş

Kendince haklı yanların olabilir. Fakat minarenin geri kalanı, yani cami nerde onu resimlerde göremedim.
Öncelikle alay geçici arkadaşların tutumu kesinlikle yanlış.
Arkadaş Türkmen olaylarına duyarlılığından dolayı dikkatini çekmiş, ve paylaşmak istemiş.
Harun beyin dediğine katılıyorum. Bir oyun olmasını unutmamak gerek, ancak bu duyarlılığı da aşağılamak kesinlikle yanlış.