Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Need For Speed World
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oynayan varsa IBRAHMSR ekleyin biraz öğretin la bi şeyler ilk arabadan sonra ikinci arabayı nasıl alıcaz hala bulamadık -.-
ben de oynuyorum nfsw ama suanki bilgisayar babamın kaldırmıyor leptop eskidi 5.yılı yeni bilgisayar alıncak bana alınınca yeni hesap açığ oynamaya başlarım bende.
Öğretirim sanada öğrenmesi çok kolay aslında dert etme 2. araba hangisini almak istiyorsan parasını biriktiriceksin sonra garaja girip car delear a gircen araba satın alma yerinden alıcan.
(07-22-2013 11:43 PM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]ben de oynuyorum nfsw ama suanki bilgisayar babamın kaldırmıyor leptop eskidi 5.yılı yeni bilgisayar alıncak bana alınınca yeni hesap açığ oynamaya başlarım bende.
Öğretirim sanada öğrenmesi çok kolay aslında dert etme 2. araba hangisini almak istiyorsan parasını biriktiriceksin sonra garaja girip car delear a gircen araba satın alma yerinden alıcan.

Abicim LEPTOP ne anlama geliyor çözemedim google amca bile bulamadı SadSad
(07-23-2013 12:13 AM)JOSBattleRoyal Yazılan: [ -> ]
(07-22-2013 11:43 PM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]ben de oynuyorum nfsw ama suanki bilgisayar babamın kaldırmıyor leptop eskidi 5.yılı yeni bilgisayar alıncak bana alınınca yeni hesap açığ oynamaya başlarım bende.

googe amca Big Grin
googe amca Wink
araba satın al ama önce bıraz para bırıktır bende oynuyom eklıyorum senı nıckım tofasksahin
(07-24-2013 02:54 AM)mfzwave Yazılan: [ -> ]araba satın al ama önce bıraz para bırıktır bende oynuyom eklıyorum senı nıckım tofasksahin

Yapma sende mi şahincisin Smile
(07-24-2013 03:18 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(07-24-2013 02:54 AM)mfzwave Yazılan: [ -> ]araba satın al ama önce bıraz para bırıktır bende oynuyom eklıyorum senı nıckım tofasksahin

tabikide para çok olduda iyisinimi almadık Smile
(07-24-2013 05:37 PM)mfzwave Yazılan: [ -> ]
(07-24-2013 03:18 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]

tabikide para çok olduda iyisinimi almadık Smile

Emre eklememiş la beni Sad
(07-23-2013 04:34 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(07-23-2013 12:13 AM)JOSBattleRoyal Yazılan: [ -> ]

googe amca Big Grin

Lan Sad Koyacak başka imza mı bulamadın benim kızdı o Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler