Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Last Of Us
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2-3 Günüdür Boğaçta biliyor pek fazla giremedim skype bu oyunu oynuyordum . Bugun az önce bitirdim . TR Altyazı olması Oyunun konusu cidden o kadar harika ki oyunun uzun olmasına rağmen 2 Kere bitirebilirim . Eğer oyun arayan varsa zaman geçirmek için tavsiye ederim . Hikayenin sonunda gözler doldu ama 2. oyunu müjdeliyorlar Smile
The Walking Deada benziyor sanırsam ?
(07-19-2013 06:55 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]The Walking Deada benziyor sanırsam ?

O diziyi biliyorum ama izlemiyorum . Ama aynen öyle zombi salgını başlıyor adamın kızını askerler öldürüyor işte sonra bi tane kız alıyor o kızı bi yere kadar götürünce para ve silah alıcaktı adam yolda kıza ısınıyor zaten gittikler yerler hep harab olmuş zombiler yüzünden yok orda not buluyorlar x yere git diye x yere gidiyon orasıda harab olmuş z yere git vs vs ama zevkli oyun Hasan tavsiye ederim Smile
Dediğim de oyun zaten. Hikayeside çok benziyor anlaşılan...
Bende tavsiye ederim TR Altyazısı var.

Listeye aldım,boş vakit yakalayabilirsem oynarım Smile
Sinema Filmi yoldaymış konusu çok etkilemiş anlaşılan Smile
The Last Of Us PS3'ün başına gelen en harika şeydir.
(07-19-2013 07:20 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Dediğim de oyun zaten. Hikayeside çok benziyor anlaşılan...

PS3 yoksa heveslenme moruk. Bende yok ve bu oyunu kaçırdığıma üzülüyorum Sad Şuan çıkmış en iyi oyunlardan biri olarak gösteriliyor ve muhtemelen "Game of the Year" ödülünü alacak bu oyun.
(07-19-2013 06:55 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]The Walking Deada benziyor sanırsam ?

Zombi %3
İnsan %97

Oyunun başı seni kandırıyor.Hiç zombi oyunu gibi değil.Durmadan askerlerle savaşıyorsun.Walking Dead değilde Tomb Raider,Uncharted'ımsı.
(07-19-2013 08:11 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(07-19-2013 07:20 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Dediğim de oyun zaten. Hikayeside çok benziyor anlaşılan...

PS3 yoksa heveslenme moruk. Bende yok ve bu oyunu kaçırdığıma üzülüyorum Sad Şuan çıkmış en iyi oyunlardan biri olarak gösteriliyor ve muhtemelen "Game of the Year" ödülünü alacak bu oyun.

Yapma be, yine mi PS3 engeli ... Ss.gif
Referans Adresler