Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: RC Car
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar RC Car almayı düşüyorum.
Çok eğlenceli gibi görünüyor uzaktan kumandalı benzinli araba.
7 sn de 100 km hız yapıyor bazıları.
Bir drift birde rallye alıcam.
Kyosho ınferno tarzında rallye almayı planlıyorum aranızda bu makinalara sahip olan varsa satabilirmi yada kaça bulurum kalitelisi hangisidir işin püf noktalarını anlatırsanız sevinirim.

[Resim: qgrcn.jpg]
bizim arkadaşta nitro yakıtlı vardı ancak hevesini aldıktan sonra bıraktı çok çabuk bozuluyor yani tamir konusunda becerikli değilsen alma derim zaten bi ton para vites arttırmak için ayrı parça alıyorsun 300 400 tl arası zaten araba 1.300 1000 arası bişey boşa masraf
2.el alıcam olmazmı zaten offroad olarak alıcam ama dağda camurda kullamıcam toprak yol da yada asfaltta.
(07-18-2013 11:12 PM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]bizim arkadaşta nitro yakıtlı vardı ancak hevesini aldıktan sonra bıraktı çok çabuk bozuluyor yani tamir konusunda becerikli değilsen alma derim zaten bi ton para vites arttırmak için ayrı parça alıyorsun 300 400 tl arası zaten araba 1.300 1000 arası bişey boşa masraf

aynen öyle çok pahalı bi hobi.Ona para harcayacağınıza gidin motorsiklet alın keyfini çıkara çıkara sürün
motorsiklet alınmaz bana ne olursa olsun babam sevmiyor motorsikleti ama bu hobi oluştu bile bende Big Grin
(07-19-2013 11:47 AM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]motorsiklet alınmaz bana ne olursa olsun babam sevmiyor motorsikleti ama bu hobi oluştu bile bende Big Grin

Binmeyen sürmeyen anlamaz motorsikleti Smile
Referans Adresler