Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vınn hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler şuanda ttnet kullanıyorum. şehir dışına felan gideceğim vınn almayı düşünüyorum. kullanan bilen varsa yardımcı olabilirmi? çekme sıkıntısı, hız sıkıntısı nedir? sınırsız alırım alırsam zaten akk varmı vınn lardada? yardımlarınızı bekliyorum
Pek bir bilgim yok ama mantıken düşünürsek bu vınn yakınlardaki bir yerlere bağlanarak interneti çekiyor yani köyde bile internet varsa bir şehre yakınsan çok iyi çeker çok iyi çekmesi durumunda internet çok hızlı olur ama eyer yakınlarda değilse tam tersi olur çekme kuvveti düştüğü için internet hızıda düşer.
Not: Doğrumudur bilmiyorum ben sadece böyle olabilir diye bir örnek verdim Smile
(biraz uzun oldu kusura bakma totos.gif )
sınırsız yada kotalı olması bişey fark ettirmez dostum.Sana bi sim kart vercekler vınn icin.onu takıcan eger turkcell gittiğin yerde cekmiyora internetinde cekmez türkcell yada diğer vınn markalarının cekim kuvvetine bağlı ama vınn alıp warrock gibi online oyun oynıcaksan almamanı tavsiye ederim ne olursa olsun cebinden tank gecer Big Grin
Aklın varsa vinn alma derim. Aylık 18-20 lira diye aldiriyorlar 2 video açınca kotası doluyo ve 60 liradan az odemiyorsun. Başıma geldi bin pişman oldum alacağıma. Sonra bide ödenmemiş borc çıkardılar. Paramızla rezil olduk açıkçası. Alicaksanda aklında olsun bu dediklerim
Referans Adresler