Kısa bir konu olacak.
Steam takipçileri mutlaka bilir,ayın 22'sine kadar çok pis tabiriyle adlandırabileceğimiz indirimler bulunmakta.20 dolar (40 küsür TL) GTA IV 5 Dolara indi ve hemen aldım.10 küsür tl çekildi kartımdan.Tavsiye ederim özellikla GTA 4 hala devam ediyor daha 30 küsür saati var.
Bu arada ininal kart kullanıyorum,tavsiye ederim.
Para bulursam hemen tansaşa koşup bende ininal kart alıcam

Not:Konu için teşkkürler
(ininal kart candır,gerisi heyecandır)

Aylar önce GTA serisini 12.5 dolara almıştım. Şuan yine aynı indirim mevcut. Tek fark benim aldığım pakette GTA 1 ve 2'de vardır oysa bu pakette onlar yok. Aslında yine de gta 4 almak yerine gta paketi almak biraz daha avantajlı olur.
Oyun almayı düşünen arkadaşlar sık sık kontrol etsinler. Çok müthiş indirimler oluyor. Ben şimdiden cüzdanı sıfırladım

Bence GTA IV'a para yedirmeye gerek yok
Ben şunları aldım saleden, pişman değilim:
Borderlands 2**
Sniper Elite V2**
Sniper Ghost Warrior 2
Magicka**
The Walking Dead
Tomb Raider
McPixel
ArmA 2 Operation Arrowhead-ArmA 2 (C.O)
Garry's Mod
**Bu oyunlara sahip olanlarla dilerlerse co-op oynayabilirim, Dead Island da var co-op oyunlarıma ek olarak
(07-19-2013 12:40 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bence GTA IV'a para yedirmeye gerek yok
Borderlands 2**
Sniper Elite V2**
Sniper Ghost Warrior 2
Magicka**
The Walking Dead
Tomb Raider
McPixel
Garry's Mod
**Bu oyunlara sahip olanlarla dilerlerse co-op oynayabilirim, Dead Island da var co-op oyunlarıma ek olarak
Torchlight 2 de alaydın iyidi

(07-19-2013 12:46 AM)ErayG Yazılan: [ -> ] (07-19-2013 12:40 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bence GTA IV'a para yedirmeye gerek yok
Borderlands 2**
Sniper Elite V2**
Sniper Ghost Warrior 2
Magicka**
The Walking Dead
Tomb Raider
McPixel
Garry's Mod
Torchlight 2 de alaydın iyidi 
onu ne kadar istedim biliyosun

ne zaman param oldu 10 dolar oldu, ne zaman para bitti 5 dolar oldu, trip attım almadım
(07-19-2013 12:40 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bence GTA IV'a para yedirmeye gerek yok
Borderlands 2**
Sniper Elite V2**
Sniper Ghost Warrior 2
Magicka**
The Walking Dead
Tomb Raider
McPixel
Garry's Mod
Dead Island var bendede.Yarın tatile gideceğim dönelim oynarız istersen

Portal 2 alayım dedim bende ama Single'si sıkıcı coop içinde düzenli bir arkadaş gerekiyor.
The Walking dead 12.5 Dolar.Biraz pahalı bence 5 chapterlık kısa bir oyun için.
Garry's mod nedir ?
Kredi kartıylamı alıyorsun oyunları ?
Not : Oyun tavsiyelerini bekliyorum.GTA 4 ve Euro Truck Simulator 2 aldım.68 TL Bakiyem var ininal kartımda.
(07-19-2013 09:55 PM)Shy Yazılan: [ -> ] (07-19-2013 12:40 AM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bence GTA IV'a para yedirmeye gerek yok
Borderlands 2**
Sniper Elite V2**
Sniper Ghost Warrior 2
Magicka**
The Walking Dead
Tomb Raider
McPixel
Garry's Mod
Dead Island var bendede.Yarın tatile gideceğim dönelim oynarız istersen
Portal 2 alayım dedim bende ama Single'si sıkıcı coop içinde düzenli bir arkadaş gerekiyor.
The Walking dead 12.5 Dolar.Biraz pahalı bence 5 chapterlık kısa bir oyun için.
Garry's mod nedir ? 
Kredi kartıylamı alıyorsun oyunları ?
Not : Oyun tavsiyelerini bekliyorum.GTA 4 ve Euro Truck Simulator 2 aldım.68 TL Bakiyem var ininal kartımda.
walking deadi 6.5 dolara aldım ben