Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR TeamSpeak Hakkında (Lütfen Konuyu Kapamayın)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba, bu forumla uzaktan yakından alakam yok ancak youtube da tıklanma rekorları kıran ''TeamSpeak Kavgası'' adlı bir video var. Bu videonun başında ''Burası WarrockTR değil ben terbiyesizlik yapmadığım halde beni WarrockTR den banlattınız'' diyor. Bunu diyen kişinin kastettiği yerin burası olduğunu düşündüm. Bu konuyu açmamdaki amaç ise merak bende Warrock oynuyorum ve bu videoda konuşan kişinin kim olduğunu ve kimlerle kavga ettiğini bilen var mıdır?
Warrock kavgası olup

[Resim: qcxbr.jpg]

sincap dediği kişi budur beyfendi
O değilde sen niye bu adamın peşine düştün yıllar sonra ? Smile
ben bu videoyu daha yeni tesadüfen youtube da buldum forumunuzda aramaya da yazdım fakat sonuç bulamadım ondan sadece merak ettim Smile
ben bu videoyu daha yeni tesadüfen youtube da buldum forumunuzda aramaya da yazdım fakat sonuç bulamadım ondan sadece merak ettim Smile
Ünlü olmuşuz Big Grin
o değilde videoyu direk koymaya çalışıyorumda nasıl yapabilirim?
eyvallah aa bende bunu arıyordum Big Grin
(07-16-2013 11:17 PM)Gürcan Çelik Yazılan: [ -> ]o değilde videoyu direk koymaya çalışıyorumda nasıl yapabilirim?

Koyma, FORUM KURALLARIna göre yasak Smile
(07-16-2013 11:20 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]eyvallah aa bende bunu arıyordum Big Grin

videoyu direk nasıl koyabilirim buraya?
(07-16-2013 11:22 PM)Gürcan Çelik Yazılan: [ -> ]
(07-16-2013 11:20 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]eyvallah aa bende bunu arıyordum Big Grin

videoyu direk nasıl koyabilirim buraya?

koymak yasak Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler