Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wifi sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 2-3 ay öncesine kadar hiçbir sorunum yoktu fakat son 1 haftadır bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor,görüyor fakat tam bağlanacakken bağlantı kesildi yazıyor,araştırdım şifreleme tipinden olabileceği söyleniyor denedim wpa/wpa2 tarzı ama yine olmuyor,çözümü var mıdır bu sorunun?
Kayıtlı olduğun şirketi ara, yardim iste. Onun dışında modemini resetleyebilirsin.
mail yolladım zaten modemi resetledim ilk denediğim şey oydu fakat olmadı
(07-16-2013 07:04 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]mail yolladım zaten modemi resetledim ilk denediğim şey oydu fakat olmadı

Sen yanlış anladın galiba? Modemin arkasında ufak bi' tuş olması lazım, ona 10-15 saniye basılı tut, o şekilde resetle.
(07-16-2013 07:22 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]
(07-16-2013 07:04 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]mail yolladım zaten modemi resetledim ilk denediğim şey oydu fakat olmadı

Sen yanlış anladın galiba? Modemin arkasında ufak bi' tuş olması lazım, ona 10-15 saniye basılı tut, o şekilde resetle.

resetle restart arasındaki farkı anlamamak?
telefondan filan mı bağlanacaksın wifi ye yoksa laptop mu ?
(07-16-2013 09:04 PM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]telefondan filan mı bağlanacaksın wifi ye yoksa laptop mu ?

ikisi de olmuyor
Referans Adresler