Merhaba arkadaşlar ben dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Oyunların kasmayacağı işletim sistemi sağlam bir dizüstü öneriniz var mı acaba? Bütçem 1300-2000 arası.
Edit: AMD ekran kartıyla oynayıp da memnun olan/olmayan varsa yazabilirse sevinirim.
Dizüstü fiyatına (2000 tl) 2-3 katında masaüstü yapabilceğinin farkında olduğunu varsayaraktan bir tane önereceğim
edit :
PC 1 : 2.140 TL
PC 2 : 1819 TL
hangisini tercih edersin diye sorsaydın tabiki 1. ' yi seçerdim kısacası vereceğin +300 tl 'ye fazlasıyla değecek bir parça

1. Güzelmiş fakat hızı düşük geldi 2.6 ve üstü düşünüyorum şu an bendeki dizüstünün özellikleri 6gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemci 2.5ghz hız.
Not:Masaüstü düşünmüyorum çünkü bu sene üniversitede olucam ve malum masaüstüyle biraz zor olur

hızı düşük gelmesin hiç

3.4 ' e yükseliyor onun hızı
Bkz
Boostla çıkıyor ama ben de boost falan hiç anlamıyorum bir de ban yemeyelim ovcden

bilgisayarların 2 side indirimlimi deilse indirim varmı indirim varsa kaça denk gelir.
eger masaüstü pc toplamazsam ultrabook almayı planlıyordum güzel özelliklere sahip bir leptop olması yeterli bnm için.
(07-16-2013 03:52 PM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]bilgisayarların 2 side indirimlimi deilse indirim varmı indirim varsa kaça denk gelir.
eger masaüstü pc toplamazsam ultrabook almayı planlıyordum güzel özelliklere sahip bir leptop olması yeterli bnm için.
bunlar indirimli hali
(07-16-2013 03:06 PM)Postdramatik Yazılan: [ -> ]Boostla çıkıyor ama ben de boost falan hiç anlamıyorum bir de ban yemeyelim ovcden 
boost denilen olayı sen yapmıyorsun aslında işlemci 3.4 ghz sadece boştayken kendini 2.4 ' te çalıştırıyor enerji tasarrufu açısından oyundayken 3.4 ' te çalışıyor

bana toparlayabileceğiniz en iyi masaüstü pc en 1700 tl aşmıcak şekile toparlayıp sölermisiniz ?
eğer olmazsa aynı şekilde 1700 tl aşmıcak şekilde ultrabook yada gamebook önerirmisiniz ?
(07-16-2013 02:58 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]hızı düşük gelmesin hiç
Bkz
boğacım laptopda ovc yapmak için çok sağlam bir soğutucuya ihtiyaç var

(07-16-2013 05:14 PM)JeWeL Yazılan: [ -> ] (07-16-2013 02:58 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]hızı düşük gelmesin hiç
Bkz
boğacım laptopda ovc yapmak için çok sağlam bir soğutucuya ihtiyaç var 
şaka bi yana
1
2
bak kanka