Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun oynayabileceğim bir notebook.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar ben dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Oyunların kasmayacağı işletim sistemi sağlam bir dizüstü öneriniz var mı acaba? Bütçem 1300-2000 arası.

Edit: AMD ekran kartıyla oynayıp da memnun olan/olmayan varsa yazabilirse sevinirim.
Dizüstü fiyatına (2000 tl) 2-3 katında masaüstü yapabilceğinin farkında olduğunu varsayaraktan bir tane önereceğim

edit :

PC 1 : 2.140 TL

PC 2 : 1819 TL

hangisini tercih edersin diye sorsaydın tabiki 1. ' yi seçerdim kısacası vereceğin +300 tl 'ye fazlasıyla değecek bir parça beyfendi
1. Güzelmiş fakat hızı düşük geldi 2.6 ve üstü düşünüyorum şu an bendeki dizüstünün özellikleri 6gb ram 2 gb ekran kartı i5 işlemci 2.5ghz hız.
Not:Masaüstü düşünmüyorum çünkü bu sene üniversitede olucam ve malum masaüstüyle biraz zor olur Smile
hızı düşük gelmesin hiç Tongue 3.4 ' e yükseliyor onun hızı

Bkz
Boostla çıkıyor ama ben de boost falan hiç anlamıyorum bir de ban yemeyelim ovcden Big Grin
bilgisayarların 2 side indirimlimi deilse indirim varmı indirim varsa kaça denk gelir.
eger masaüstü pc toplamazsam ultrabook almayı planlıyordum güzel özelliklere sahip bir leptop olması yeterli bnm için.
(07-16-2013 03:52 PM)WhiteKing Yazılan: [ -> ]bilgisayarların 2 side indirimlimi deilse indirim varmı indirim varsa kaça denk gelir.
eger masaüstü pc toplamazsam ultrabook almayı planlıyordum güzel özelliklere sahip bir leptop olması yeterli bnm için.

bunlar indirimli hali

(07-16-2013 03:06 PM)Postdramatik Yazılan: [ -> ]Boostla çıkıyor ama ben de boost falan hiç anlamıyorum bir de ban yemeyelim ovcden Big Grin

boost denilen olayı sen yapmıyorsun aslında işlemci 3.4 ghz sadece boştayken kendini 2.4 ' te çalıştırıyor enerji tasarrufu açısından oyundayken 3.4 ' te çalışıyor beyfendi
bana toparlayabileceğiniz en iyi masaüstü pc en 1700 tl aşmıcak şekile toparlayıp sölermisiniz ?
eğer olmazsa aynı şekilde 1700 tl aşmıcak şekilde ultrabook yada gamebook önerirmisiniz ?
(07-16-2013 02:58 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]hızı düşük gelmesin hiç Tongue 3.4 ' e yükseliyor onun hızı

Bkz

boğacım laptopda ovc yapmak için çok sağlam bir soğutucuya ihtiyaç var Big Grin
(07-16-2013 05:14 PM)JeWeL Yazılan: [ -> ]
(07-16-2013 02:58 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]hızı düşük gelmesin hiç Tongue 3.4 ' e yükseliyor onun hızı

Bkz

boğacım laptopda ovc yapmak için çok sağlam bir soğutucuya ihtiyaç var Big Grin

[Resim: 6E70003EE169498C914AAF9D1794AC0D.jpg]

şaka bi yana

1

2

bak kanka
Referans Adresler