İnternetimi bilen biliyor, ortalama saatte 3-4 kere gidip geliyor, şu sözleşme olayı zımbırtısından da bu ay kurtulduğum için komple internetimden kurtulup yenisine geçmeyi planlıyorum, "Smile ADSL DIŞINDA!" ortalama 8mbps önerilerinizi bekliyorum, nedenini avantajını yazarsanız memnun olurum, aklımda superonline var. Onun dışındaki önerilerde superonline yerine neden onu seçmem gerektiği de belirtilirse tadından yenmez.
superonline var bende memnunum normalde TTnette 2 mpbs kullandığım internet şuan 5mpbs kullanabiliyorum. Kaliteli

Ttnet derim.Çoğu kişinin hız düşüklüğü diye yakındığı problem bana hiç olmadı.Hatta alırken 8mbps dediler download yaparken 13mpbs hıza kadar çıktığı oldu.Ttnet kampanyalarınada bir bak derim ben
(07-14-2013 10:33 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]superonline var bende memnunum normalde TTnette 2 mpbs kullandığım internet şuan 5mpbs kullanabiliyorum. Kaliteli 

(07-14-2013 10:54 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Ttnet derim.Çoğu kişinin hız düşüklüğü diye yakındığı problem bana hiç olmadı.Hatta alırken 8mbps dediler download yaparken 13mpbs hıza kadar çıktığı oldu.Ttnet kampanyalarınada bir bak derim ben
Aboneliklerinizin
AKK-Hız-Fiyat detaylarını verir misiniz

?
AKK 50GB altında olmaması lazım, yoksa abonelik ne olursa olsun 3mbps kullanırım

bak
BURDAN bulmuştuk biz kampanyayı.Ultranet limitsiz internet alo100 telefon tivibu full paket.Bayağı karlı oldu.Telefonuda sonrada değiştirdik konuştukça ödüyoruz.Geçen ay 3TL telefon faturası geldi

Edit:akk 75GB'mış
(07-15-2013 01:49 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]bakBURDAN bulmuştuk biz kampanyayı.Ultranet limitsiz internet alo100 telefon tivibu full paket.Bayağı karlı oldu.Telefonuda sonrada değiştirdik konuştukça ödüyoruz.Geçen ay 3TL telefon faturası geldi
Edit:akk 75GB'mış
evde zaten internet kullanan 4 kişi var, bir de tivibu keşfederlerse ben kanser olurum evde.
****Edit :
(07-14-2013 10:54 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Hatta alırken 8mbps dediler download yaparken 13mpbs hıza kadar çıktığı oldu.
böyle demiştin önceden, fakat sen "ultranet limitsiz internet" dedin "akk 75gb" dedin. AKKsi 75GB olan ultranet "16mbpsye kadar". Onu bir açıkla bana

. Bir de yanında altında orasında burasında yazmıyor. Ultranet AKK'yi aşınca 3 mbps mi düşürüyor diğer paketlerdeki gibi?
(07-14-2013 08:53 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]İnternetimi bilen biliyor, ortalama saatte 3-4 kere gidip geliyor, şu sözleşme olayı zımbırtısından da bu ay kurtulduğum için komple internetimden kurtulup yenisine geçmeyi planlıyorum, "Smile ADSL DIŞINDA!" ortalama 8mbps önerilerinizi bekliyorum, nedenini avantajını yazarsanız memnun olurum, aklımda superonline var. Onun dışındaki önerilerde superonline yerine neden onu seçmem gerektiği de belirtilirse tadından yenmez.
Kardeşim ben uydunet kullanıyorum uydunetin en sevdiğim özelliği ayda yılda bir internetimin gitmesi veyada türkiyede bir ara facebook vs. sitelere giriş yapamıyordu ttnet kulanıcıları ben çok rahat giriyordum sıkıntı olmuyordu Türksat Uyduneti düşünebilirsin

Evet beyler ablamın üniversite kimliğini kullanarak ttnet yalın internetin üniversiteli kampanyasına geçmiş bulunuyorum. Konu kilitleniyo mu n'abıyonuz, takılın. İyi akşamlar.