Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan Tanıtımı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Clan'ıma üye arıyorum.
Kriterler: Knife'de iyi Olması ve Türk Olması
Not: Kd,level vb. gibi unsurlar beni alakadar etmez.
Clan Adı: ALTINORDU
Oyun içi İletişim: BladeMaster0 Tşk. ederim Hayırlı Günler.[/size]
(07-13-2013 08:07 PM)BladeMaster0 Yazılan: [ -> ]Benle Dalga mı geçiyorsun?

Güzel ve anlamlı konunuzla ilgili hiç kimsenin sizinle dalga geçmediğine emin olabilirsiniz.Sizi ve değerli clan üyelerinizi her zaman WarrockTR Ailesinde görmekten mutluluk duyacağız.

Oyunda ve forumda görüşmek dileğiyle, umarım ki clanınıza layık üyeler bulursunuz.

Saygılarımla.
Burada bazı yorumlar vardı kaldırılmış. orada Zafer diye bir şahıs resmen benle dalga geçiyordu. bunu belirtmek istedim ve o şahıs benle dalgamı geçiyorsun sorusuna evet diye cevap verdi. özür dilerim.
(07-14-2013 01:47 AM)BladeMaster0 Yazılan: [ -> ]Burada bazı yorumlar vardı kaldırılmış. orada Zafer diye bir şahıs resmen benle dalga geçiyordu. bunu belirtmek istedim ve o şahıs benle dalgamı geçiyorsun sorusuna evet diye cevap verdi. özür dilerim.

Her zaman güzide oyuncuların yanında olan WarrockTR Ailesi, sizin gibi değerli clanların ve üyelerinin de yanındadır.Umuyorum ki, dilediğiniz clan üyelerini bulursunuz ve oyuna güzel bir rekabet katarsınız canlar.

WarrockTR Ailesi olarak her zaman sizinleyiz ve sizlerin oyundaki başarılarınızı forumda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla.
Çok Tşk. Ederim
Dostum Zaferin üslubu budur bunu değiştiremeyiz Smile İyi çocuktur aslında foruma neşe katar monotonluğu kırar neyse sen ve clan'ına başarılar.

Gereksiz ayrıntılara kafanı takıp kendine gereksiz stres yapmaman dileklerimle...
Referans Adresler