Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Telefon Tavsiyesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bütçem 1500 tl aklımda iphone 4s var beyaz renk veya iphone 4 almak sizce hangisini almalıyım ? Veya sizin önerebileceğiniz bir telefon var mı ? Htc vs demeyin iphone ve samsung marka almak istiyorum telefonu şimdiden teşekkürler.
iphone al bence telefonun bi ağırlığı var cebinde onu fark ediyorsun.Note 2 falan hiç bulaşma bence çok büyük ben sevmiyorum.
Hem iphone alırsan ücretli uygulamaları ben jailbreaksiz sana indirmesini anlatırım.
s3 tavsiye ederim. iphone4 kullanıyordum öncesinde arasında dağlar kadar fark var.. s3 vb telefonlardan nefret ediyordum iphone 1 numara diyordum, s3 ü kampanyadan çok ucuza denk geldi aldım ve sonrasında iphone tırtmış dedim sadece marka adı ünlü ve pahalı... kısa yolları olsun ekran genişliği olsun kullanış kolaylığı kısacası s3 victory.gif
bence iphone al ben ilk android kullandım ios ne kadar kötü diyordum hiçbir şey yok falan filan oh android mis diyordum sonra beleşe iphone geldi elimdekinden her türlü iyi diye geçtim iphone şuan çok memnunum android bana göre 0 bir kere basit olması gerçekten çok güzel hele ios7 gelince daha iyi olucak takılma falan çok zor olur olursa da tek tük androidte sürekli donmalar oluyor s3 s4 dahil buna. Tablet almayı düşünüyordum iphone dan sonra ipad ten başka bir şey almam dedim
(07-12-2013 07:39 AM)Akif E. Yazılan: [ -> ]iphone al bence telefonun bi ağırlığı var cebinde onu fark ediyorsun.Note 2 falan hiç bulaşma bence çok büyük ben sevmiyorum.
Hem iphone alırsan ücretli uygulamaları ben jailbreaksiz sana indirmesini anlatırım.

bize de anlat Sad
(07-12-2013 02:56 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(07-12-2013 07:39 AM)Akif E. Yazılan: [ -> ]iphone al bence telefonun bi ağırlığı var cebinde onu fark ediyorsun.Note 2 falan hiç bulaşma bence çok büyük ben sevmiyorum.

bize de anlat Sad

anlatayım mı öm den
S3 derim ben 4s annemde var ve çok aman aman bi güzelliği yok ekranı s3 e alıştığım için küçük geliyor ayrıca iPhone 4 serisinden sonraki modellere jailbreak yapılamıyor.
(07-12-2013 03:04 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(07-12-2013 02:56 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

bize de anlat Sad

anlatayım mı öm den

anlat Sad garanti olduğu için daha 1 yılı, jb yapmak istemiyorum.
Iphone 4 alma derim.Hala birçok telefondan iyi ama donanım olarak artık günümüzde geride kaldı.Ama iphone 4s neredeyse bütün oyunları çok stabil şekilde açabiliyor.Iphonenin en büyük avantajı işletim sisteminin vermiş olduğu stabilize.

Fakat s3 android işletim sistemi sahip ve hala stabil değil.Malzeme kalitesinde hala vasat bi performansı var.Güncelleme konusunda da Iphone kullanıcılarına desteğini çekmiyor.Misal bi IOS 6 iphone 3GS bile geldi.Güncelleme desteğinde de Iphone 1 adım önde bence.

Yada tüm bu teorik bilgileri bir kenara atalım.Direk Türk mantığıyla yaklaşalım olaya.
Bugün Iphone 4 s i 1.500 e alsan 2 ay sonra en kötü 1.300 e satabilirsin.
Fakat bugün s3 ü 1.300 e alsan 2 ay sonra 1000 Liraya satamazsın.
Iphonenin maddi kaybıda diğer telefonlara nazaran daha iyi.Umarım yeterince anlatabilmişimdir.
şahsi görüşüm android yanında s3 derim kardeşim beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler