Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: sorun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba beyler

uzun bir aradan sonra bilgisayarda oyun oynamak istedim "fm 2013" önce dedim format pc ye neyse format attım oyunu yükledim falan bu arada kışın falan bilgisayarı sadece ödev yapmak için kullandım oyun falan oynamadım ve pc çok donuyordu o yüzden format attım neyse bilgisayar daha berbat oldu şimdi örnek vereyim itunes 5 dk da açılıyor chrome arada donuyor 2 dk sonra kendine geliyor fm 2013 te belirli aralıkla kasma oluyor en garip olan durumda video izlerken birden video donuyor fareyi hareket ettirince takıldığı yerden geldiği yere kadar olan kısmı hızlıca geçiyor normal olması gereken yerden video devam ediyor bıktım bu olaydan dizi izlerken hep fareyi hareket ettirmem gerekiyor pc nin sorunu nedir sizce çözümü falan
Ekran kartı vs. güncelleştirmeler eksik olabilir. CPU çok ısınıyor olabilir. Formattan sonra eksik yükleme yapmışsındır belki
Format attıktan sonra windows güncellemelerini açık bırakmışım ve otomatik olarak yüklemiş. Bu yüzden aynı sorunları yaşadım. Güncellemeleri yükleyip sistemi yeniden başlatırsan belki düzelir.
çok sık format atılırsa bilgisayarın performansında düşmeler olduğunu biliyorum da, bu kadar ağır yapmaz herhalde. Ekran kartı, Ram, CPU kontrol ettin mi? formattan öte, laptop değilse, uzun süredir de temizlemediysen, tozdan yapar çünkü. Masaüstüyse bilgisayar, aşırı ısınma yapıyorsa, yaz günleri kasanın kenarını aç, bir şey olmaz. imkanın varsa soğutucu takviyesi yapabilirsin, laptopsa da masaüstüyse de. Ekstra olarak CPU vs. için macun kullanabilirsin.
(07-11-2013 05:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]çok sık format atılırsa bilgisayarın performansında düşmeler olduğunu biliyorum da, bu kadar ağır yapmaz herhalde. Ekran kartı, Ram, CPU kontrol ettin mi? formattan öte, laptop değilse, uzun süredir de temizlemediysen, tozdan yapar çünkü. Masaüstüyse bilgisayar, aşırı ısınma yapıyorsa, yaz günleri kasanın kenarını aç, bir şey olmaz. imkanın varsa soğutucu takviyesi yapabilirsin, laptopsa da masaüstüyse de. Ekstra olarak CPU vs. için macun kullanabilirsin.

Kasa kapağı açmak hava akışının dengesini bozuyor, daha çok ısınıyor. En azından benim kasada öyle oluyor Big Grin
(07-11-2013 05:52 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]
(07-11-2013 05:01 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]çok sık format atılırsa bilgisayarın performansında düşmeler olduğunu biliyorum da, bu kadar ağır yapmaz herhalde. Ekran kartı, Ram, CPU kontrol ettin mi? formattan öte, laptop değilse, uzun süredir de temizlemediysen, tozdan yapar çünkü. Masaüstüyse bilgisayar, aşırı ısınma yapıyorsa, yaz günleri kasanın kenarını aç, bir şey olmaz. imkanın varsa soğutucu takviyesi yapabilirsin, laptopsa da masaüstüyse de. Ekstra olarak CPU vs. için macun kullanabilirsin.

Kasa kapağı açmak hava akışının dengesini bozuyor, daha çok ısınıyor. En azından benim kasada öyle oluyor Big Grin

ben kenarını açtığımdan beri ortalama 50den ortalama 40a düştü cpu.
peki benim bilgisayarda neleri eksik kurduğumu, yaptığımı gösterebilecek bir program falan var mı
Referans Adresler