Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Moderatörler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu size gitsin..

Ne biçim moderatörsünüz..

Açtığınız yazı konusuna kötü yazı diyorum 5 dk sonra bakıyorum -rep çokmu iyi biliyon yazmış gerizekalı admin..

Ulan Gelmiş bir gerizekalıda gelmiş İmam hatipliyiz diye -rep atıyor.

Allah bu Ramazanda hepinizin belasını versin.

Görüşlerimizi beğenmiyorlar - atıyorlar,biri İmam hatipli olmama dayanamıyor biri AKP yi seviyorum diye - atıyor..

Ulan birkaç kişiyi seviyorum sayenizde onlarda gitti..

Forumu bırakıyorum ne biçim bir forum banlarsanızda banlayın

Yeter ya insaf insaf..Bu ayrımcılık hayvanlara yapılmaz.

Moderatörler kral gibi üyelerde onların açtığı yorumları beğenip olumlu yorumlar atcak.Ohh Ne ala.!!
- rep atsalar nolur. Repten bi şey mi oluyo.
Onu geçelimde Star diye bi kişi sana - rap verip açıklamasınada al gö*üne sokarsın yazmış ceza alması gerekiyor.
(07-11-2013 01:19 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Onu geçelimde Star diye bi kişi sana - rap verip açıklamasınada al gö*üne sokarsın yazmış ceza alması gerekiyor.

Kişi zaten banlı.

Furkan bana ayrımcılık olduğunu ispatladı mısın?
Hocam genel konuşma şu şu deki öz eleştiri yapabilelim.
Bu aralar herkeste bi kuyruk acısı hadi bakalım hayırlısı.
Artik mod lar hakkinda konu acacak olan olursa kim olursa olsun uyariyi alacak benden. Bu tarz konulari acma sebebinizin yaz ortasinda ki sicaklardan veya orucun basiniza vurdugundan kaynaklaniypr olabileceginden bisey demiyorum Simdilik.
La şöyle konu açanları sallayın gitsin ya. Adminlere mesaj atcaksınız böyle şeyleri oKé ?
(07-11-2013 01:19 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Onu geçelimde Star diye bi kişi sana - rap verip açıklamasınada al gö*üne sokarsın yazmış ceza alması gerekiyor.

-rap mi vermiş? ben olsam -rock verirdim. -rap verilir mi ya...

Edit: -rep zaten, GÖRÜŞLERİNİ BEĞENMEZSEK falan verilmiyor mu? -repi verilmesi gerektiği gibi verdiğimizden mi ağlıyor bu imam hatipli? Anlamadım ben. ayrıca millet ona -rep verdi diye forumu mu bırakıyor? Bende bir yığın -rep var, -rep alınca n'oluyor ki?
(07-11-2013 04:38 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

-rap mi vermiş? ben olsam -rock verirdim. -rap verilir mi ya...

Edit: -rep zaten, GÖRÜŞLERİNİ BEĞENMEZSEK falan verilmiyor mu? -repi verilmesi gerektiği gibi verdiğimizden mi ağlıyor bu imam hatipli? Anlamadım ben. ayrıca millet ona -rep verdi diye forumu mu bırakıyor? Bende bir yığın -rep var, -rep alınca n'oluyor ki?

Yazık insanların hatasını bulup egolarını mı tatmin ediyorsun.Yaşını bilmiyorum ama boş konuştuğun kesin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler