Evet DotA 2 "RESMİ OLARAK" çıkmış bulunuyor. Oyunun betası bitti ve tam sürüme geçti.
Artık oyun TAMAMEN ücretsiz ve beta key tarzı şeyler bile gerekmiyor. Birkaç kişinin forumdaki yorumlarına katılarak ben de techies, abaddon, tresdin, soul keeper, phoenix, azgalor, xin, zeth, auroth ve diğer herolar nerede diye merak ediyorum.
Ayrıntılı bilgi için
BURAYI ziyaret edebilirsiniz.
Tech yokmu dotada o keyifli heroyu mh den kullanmazdık şimdi komple kalkmış.
(07-10-2013 07:23 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Tech yokmu dotada o keyifli heroyu mh den kullanmazdık şimdi komple kalkmış.
"kalkmış" değil, gelmedi daha. compendiumdaki International2013 için olacak para ödülü 3.4milyona erişirse, oyuncular oylamayla SIRADAKİ ilk heroyu seçebilecek, yani 3.4 milyon olursa anında techies gelecek. Ama 60 günde 2.5m oldu ve 30 gün falan kaldı, yani yemez. Ki ilk 60 gün zaten alacak olan herkes de aldı, artık alan olacağını zannetmiyorum. O yüzden de valve'ın insafına kaldık.
(07-10-2013 07:37 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (07-10-2013 07:23 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Tech yokmu dotada o keyifli heroyu mh den kullanmazdık şimdi komple kalkmış.
"kalkmış" değil, gelmedi daha. compendiumdaki International2013 için olacak para ödülü 3.4milyona erişirse, oyuncular oylamayla SIRADAKİ ilk heroyu seçebilecek, yani 3.4 milyon olursa anında techies gelecek. Ama 60 günde 2.5m oldu ve 30 gün falan kaldı, yani yemez. Ki ilk 60 gün zaten alacak olan herkes de aldı, artık alan olacağını zannetmiyorum. O yüzden de valve'ın insafına kaldık.
Techies gelmesin de ne gelirse gelsin. Dişi legion commander'a bile tavım