Beyler

.Şimdi benim kullandığım sistem Windows XP Professional sizce eski dostumuz Windows XP mi daha iyi Yoksa Windows 7 mi cevaplarınızı bekliyorum
NOT:Beyler olmazsa başka sistemde önerebilirsiniz oyunları kaldırsın yeter warrock need for speed vb.
xp windows 7 çıkmadan önce zaten bir numaraydı ama windows 7 benim gözlemime göre daha iyi hemde kat kat daha iyi. windows 8 yüklemeyi deneyebilirsin görüntü açısından windows 7den farkı yok. ama yeni olduğu için bir çok oyunu çalıştırmaz.
Win8 kullanıyorum çok memnunum. Crysis, War Rock, COD, KO private server, CS; bu oyunlarin hic birinde uyum problemi yasamadim. Ozellikle ko pv servarlarda sorun yasamamis olmam beni cok sasirtti.
Windows XP Türk Kahvesidir Windows 7 ise Frappuccino'dur. Türk kahvesi eskidir, nostaljiktir bazıları ondan asla vazgeçmez ama Frappuccino daha iyi ve daha lezzetlidir.
(07-09-2013 01:35 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Windows XP Türk Kahvesidir Windows 7 ise Frappuccino'dur. Türk kahvesi eskidir, nostaljiktir bazıları ondan asla vazgeçmez ama Frappuccino daha iyi ve daha lezzetlidir.
Bu konuyu bundan daha iyi anlatan bi mesaj yoktur sanırım Nettin gari nettin gari hoow
Devlet dairelerinin bilgisayarlarındaki işletim sisteminin hala XP olduğunu bilerek XP canlılığını yitiremeyecek kadar güçlüdür. W7 ise onun arkasından takip eder. Ama bilgisayarın son model düzeyinde ise XP kurmak gülünç olabilir.