Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Need For Speed Kutlaması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler ARTİST .Need for speed world oynayanlar bilir oyunun offical facebook sayfası 4 Temmuz da 1.000.000 a ulaştı bunu kutlamak içinde tabikide bir kod verdiler adamların sayfasındada var o kod bu bir araba kodu bu arabada markette yok markası da Lamborghini Mıura Concept A class araba gayette iyi yani araba alamayan arkadaşların işine yarar
Kod:
BKZ9-MU44-R99X-SGLN
beyler kodda bu hadi iyi oyunlar beyfendi

beyler arabadan görüntülerde koydum araba böyle modifiyeli gelmiyor ben modifiye ettim beyfendi

[Resim: q0tgs.jpg]

[Resim: q0tjq.jpg]

[Resim: q0tkv.jpg]
Bu kazık oyunu oynayan varmı daha Big Grin
evet speedbost olayı kazık Big Grin ama kasmasını bilirsen oyundaki parayı kasıp alırsın araba güzel arabalar speedbost olmasaydı 10.000.000 falan olsaydı iyi olurdu ama her fırsatta para kazanmaya çalışıyorlar Big Grin
Keşke modifiye yapmasaymışın Sad
oyun EA'nin. tabi ki para kazanmak için, sizin zevkiniz için değil oyun.
Edit : siyaha boyayıp beyaz çomak geçmek ne zamandır modifiye
(07-08-2013 05:12 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]oyun EA'nin. tabi ki para kazanmak için, sizin zevkiniz için değil oyun.
Edit : siyaha boyayıp beyaz çomak geçmek ne zamandır modifiye

tr de modifiye olarak geçiyor canım hatta arabada ki 2. bir rengi ruhsata işletmezsen yasak olarak geçiyor
Buda arabamı. Smile
Barınak Big Grin
O renk ve beyaz çizgi bir Mustang'a yakışabilirdi ama bir Lamborghini'ye asla.
(07-08-2013 06:20 PM)M.K Yazılan: [ -> ]O renk ve beyaz çizgi bir Mustang'a yakışabilirdi ama bir Lamborghini'ye asla.

haklısın Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler