Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield 3 Takılma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Single Player'da hiçbir sorun yok.Sadece multiplayer'da böyle takılma yapıyor.İnternet hızım 16mbps Tivibu kullanıyoruz.Birkaç ay öncesine kadar hiçbir sorun olmadan oyunu oynuyordum.Son birkaç aydır bu şekilde takılma yapmaya başladı.Ekran kartı driver'ını falanda güncelledim çözüm olmadı.Format dahi atıldı.Çözüm yolu bilen arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen.Sistemim ;

Gigabyte 880GA-UD3H
AMD x4 965 B.E
8GB 1333MHz Ram
Zotac GTX560 1GB 256Bit
500GB Seagate Sata 3 hdD
650W Thermalthake Litepower PSU

Buyrun buda sorun ile ilgili kaydettiğim video;

Not:Beyler oyun kasmıyor takılıyor sadece takıldığı anlarda ufak kasmalar oluyor.
Test et ve testi geçersen diğerlerini kontrol et;
http://www.systemrequirementslab.com/cyri

1- Ekran kartı sürücülerini güncellemesini yap!

2- Disk birleştir. hdDTune programı ile HDD'ni kontrol et. Bad sector var mı?

3 - Aşırı ısınma var mı ?

4 - BF3 ayarlarını LOW olarak ayarla ve takılma devam ediyor mu bak ?

5 - Anticirüs ile tarama yap.

6 - Antivirüs taraması temiz ise ; gereksiz tüm programları BF3 oynarken arkaplandan kapat.
Aşırı ısınma yok bad sector yok sürücüler güncel.testi rahatlıkla geçiyor.şimdi low da deniyeceğim ondan sonrada bi virüs taraması yaparım
Tüm ayarlar düşükteyken'de aynı sorun devam ediyor
serkanım originde repair yapmayı denedinmi ?
BF3 forumunda sor istersen belki genel bir sorundur?
Virüs taraması yaptın mı? Dene derim virüsler kasmaya yol açabiliyor.
Virüs taraması yaptım 1 tane virüs buldu oda sony vegas'ın crack programıydı.Onun dışında birşey bulmadı.Genel bir sorun değil donanımhaber'e yazdım ama cevap atan yok.2 aya yakındır böyle oyun.Şimdi repair yapmayı deniyicem
Bu sorunun aynısı warrockta oluyo benım pc de 4 gb rem 1 gb ekran kartı 128 bıt core dou e7500 2.93 islemci
Referans Adresler