Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premiumun yokluğu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadaşlar , çarıma premium aldım fakat daha premiumumun bitmesine 2 saat varken aktive ettim parası ve exp upları dahil tüm herşey geldi fakat 2 saat sonra premiumum bitince 30 gün göstermedi eklediğimdede olmadı şimdi premium almamış gibi duruyor özel silahlar kapalı ve %50 hediyesini alamıyorum 2 kere ticket attım relog at outboxa git falan dediler dalga geçer gibi kanıt olarakta resimde attım ama bu duruma uğrayan varmı yardımcı olabilir mi?
Bitmesine 2 saat kala aktif edersen tabi 2 saat sonra biter. Ben mi yanlış anladım okuduğu mu?
[quote='h4lukg' pid='381531' dateline='1373048896']
Bitmesine 2 saat kala aktif edersen tabi 2 saat sonra biter. Ben mi yanlış anladım okuduğu mu?
[/q]

Evet yenisini aktif ettim 2 saati dolmadan
(07-05-2013 09:28 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Bitmesine 2 saat kala aktif edersen tabi 2 saat sonra biter. Ben mi yanlış anladım okuduğu mu?

premiumu varmış 2 saat sonra biticekken bi tane daha yüklemiş galiba
(07-05-2013 09:51 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(07-05-2013 09:28 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Bitmesine 2 saat kala aktif edersen tabi 2 saat sonra biter. Ben mi yanlış anladım okuduğu mu?

premiumu varmış 2 saat sonra biticekken bi tane daha yüklemiş galiba

aynen öyle Big Grin sonra yok ama yüklediğim ama
Oda ayrı olarak outbox'a gelmiş olmasın ?
outbox a gelip aktive ettiysen sıkıntı olmaması lazım yada oyundakiler seni keklemiş Big Grin Big Grin DOST
(07-06-2013 11:22 AM)JOSBattleRoyal Yazılan: [ -> ]outbox a gelip aktive ettiysen sıkıntı olmaması lazım yada oyundakiler seni keklemiş Big Grin Big Grin DOST

Ne keklemesi adam silahlar kapalı diyor.
(07-06-2013 06:58 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(07-06-2013 11:22 AM)JOSBattleRoyal Yazılan: [ -> ]outbox a gelip aktive ettiysen sıkıntı olmaması lazım yada oyundakiler seni keklemiş Big Grin Big Grin DOST

Ne keklemesi adam silahlar kapalı diyor.

Herhalde beni 3 günlük oyuncu sanıyorsun jos fakat betadan hemen sonra basladım sistemi de biliyorum out boxa baktım fakat yok her şeyi aktive oldu premium halkası exp arttırıcı ve silahlar alınmıyor 5 kere ticket attım uğraşmıyorlar adamlar out boxa bak relog at diyorlar saçma saçma ...
Referans Adresler