abicim dualcore ile nasıl overclock yaptın ya

Sen işlemciye overclock yapmışsın, ekran kartına değil. Ekran kartı için de ayrı overclock yapılır eğer destekliyorsa.
Yabancı inceleme sitelerinde donanımın OC desteği varsa ortalama ne kadar OC olacağını söylüyorlar. Google'dan arayıp bulabilirsin. Tabii sıcaklık değerlerine çok dikkat etmen gerekiyor yakma bir de parçaları
Ekran kartı için de Sapphire'nin "Trixx" adında bir programı var. Ayrıca MSI'ın da "Afterburner" adında bir programı var. Çok kolay bir arayüze sahip 2 program da. Kolay bir şekilde hız aşırtma yapabilirsin. E tabii o ekran kartına ne kadar OC yapılır, yapılan da ne kadar etkili olur tartışılır
(07-03-2013 07:37 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Yabancı inceleme sitelerinde donanımın OC desteği varsa ortalama ne kadar OC olacağını söylüyorlar. Google'dan arayıp bulabilirsin. Tabii sıcaklık değerlerine çok dikkat etmen gerekiyor yakma bir de parçaları 
Ekran kartı için de Sapphire'nin "Trixx" adında bir programı var. Ayrıca MSI'ın da "Afterburner" adında bir programı var. Çok kolay bir arayüze sahip 2 program da. Kolay bir şekilde hız aşırtma yapabilirsin. E tabii o ekran kartına ne kadar OC yapılır, yapılan da ne kadar etkili olur tartışılır
Ekran kartıyla uğraşıyorum şuan after deniyorum smart doctordan fayda alamadım ayrıca sistem en çok 170 cpu izin veriyor sonrası mavi ekran

(07-03-2013 08:24 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Ekran kartıyla uğraşıyorum şuan after deniyorum smart doctordan fayda alamadım ayrıca sistem en çok 170 cpu izin veriyor sonrası mavi ekran 
Ekran kartında voltaj vermek gerekebilir. Bu voltajı ufak ufak arttırmakta ve çok fazla abartmamakta fayda var.
Şu afterburnerde ki imleci hareket ettiremiyorum kafayı yedim iki saattir şu programı kullanan yardım etsin tuşlamı hareket ediyor çözemedim