Öncelikle bu sizin hackshieldinizin saçma sapan yaptığı hatalarından bıktım bu kaçıncı hesabım oldu hile kullanmam bişey yapmam eğer bu hesabım açılmazsa gidip adliyeye suç duyurusunda bulunucam
İyi forumlar.
Yapmadığın birşeyden yargılanıyorsan hakkını araman çok normal , ne kadar ileri gitmek istiyorsan haklı isen sonuna kadar git kardeşim

Nexon kullanıcı sözleşmesini okumuşmuydun ?
okumadım ama ben buraya paramı yatırıyorsam hakkınıda böyle almam istemem
(07-03-2013 09:38 AM)JOSBattleRoyal Yazılan: [ -> ]Öncelikle bu sizin hackshieldinizin saçma sapan yaptığı hatalarından bıktım bu kaçıncı hesabım oldu hile kullanmam bişey yapmam eğer bu hesabım açılmazsa gidip adliyeye suç duyurusunda bulunucam
İyi forumlar.
sonuna kadar git mehmet bırakma peşini bu sefer

Dava açıp kanıtlayamazsan kötü olur. Avukatlık parası dava parası vs üstüne kaldığı gibi hesabında açılmaz.
Yaş kac bu arada?
(07-03-2013 03:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Dava açıp kanıtlayamazsan kötü olur. Avukatlık parası dava parası vs üstüne kaldığı gibi hesabında açılmaz.
Yaş kac bu arada?
+1 Helal olsun Metehan abi.
(07-03-2013 10:47 AM)JOSBattleRoyal Yazılan: [ -> ]okumadım ama ben buraya paramı yatırıyorsam hakkınıda böyle almam istemem
canım benim, o sözleşmeyi okumuş olsan hiç bu kadar boşuna parlamazdın.
Nexon sana neden banlandığını söylemek zorunda değil, ayrıca yatırdığın parayı da onların zoruyla değil kendi zevkinle yatırdın, geri isteyemezsin, üzerinde hak talep edemezsin. Ayrıca hesabını açarken de bu sözleşmeyi imzaladın. Yani geçmiş olsun, çok meraklıysan warrocka yeni hesap aç yine para yatır.
(07-03-2013 03:39 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Dava açıp kanıtlayamazsan kötü olur. Avukatlık parası dava parası vs üstüne kaldığı gibi hesabında açılmaz.
Yaş kac bu arada?
anlıyorum ama şöyle bir şey de var ben hile kullansam 50 60 lwl hesapları olan arkadaşlarımda var onlarda ban yerdi benim düşünceme göre ve kendi hesabımdan çok onların hesabında oynuyorum kendi hesabıma günde en fazla 1 saat girebiliyorum durduk yere account banlamaları öncedende vardı buda onun gibi bir şey kendime güvendiğim için hiçbir sorun yaşicağımı sanmıyorum yaşım 18. bütün haklarımıda gayet iyi biliyorum avukat parası vs şeyler umrumda deil maksat emeğimin boşa gitmemesi yoksa hesap umrumda deil.
O okumadan kabul ediyorum kutucuğunu işaretlediğin sözleşmeyi ben okudum Özet olarak şöyle açıklayabilirim seninle ilgili herhangi bi konuda herhangi bir sorun hakkında senin bir söz hakkın yok bir başka deyişle adminlerden herhangi biri hesabını şahsi gıcığından dolayı kapatsa bile sen hesabını açtıramazsın hatta ban sebebini dahi öğrenemezsin.