Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Random Box hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle konuyu açmak istediğim yede açamadım kusura bakmayın fakat şunu öğrenmek istiyorum. Oyun içerisinde random box veriliyor.

1- Bitti mi acaba ?

2- Oyunda olmak şart mı lobide de veriliyor mu ?

Şimdiden teşekkürler. (2.sinin saçma olduğunu biliyorum)
(07-02-2013 06:00 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]Öncelikle konuyu açmak istediğim yede açamadım kusura bakmayın fakat şunu öğrenmek istiyorum. Oyun içerisinde random box veriliyor.

1- Bitti mi acaba ?

Check Reward diyorsan evet bitti. 7. günde artık 2 günlük 5.slot veriliyor.

Oyunda olman gerekiyor diye biliyorum.
(07-02-2013 06:03 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]
(07-02-2013 06:00 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]Öncelikle konuyu açmak istediğim yede açamadım kusura bakmayın fakat şunu öğrenmek istiyorum. Oyun içerisinde random box veriliyor.

1- Bitti mi acaba ?

Check Reward diyorsan evet bitti. 7. günde artık 2 günlük 5.slot veriliyor.

Oyunda olman gerekiyor diye biliyorum.

Check Reward tan bahsetmiyorum oyunda random box veriliyodu da/
(07-02-2013 06:00 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]2- Oyunda olmak şart mı lobide de veriliyor mu ?

Afk mı bırakıcaksın?
Sanırım event random boxtan bahsediyorsun. Onun belirli bir süresi var kendiliğinden geliyor oyunda olursan uyari penceresi geliyor zaten oyunda olmazsan da direk envantere gidiyor
(07-02-2013 10:02 PM)Postdramatik Yazılan: [ -> ]Sanırım event random boxtan bahsediyorsun. Onun belirli bir süresi var kendiliğinden geliyor oyunda olursan uyari penceresi geliyor zaten oyunda olmazsan da direk envantere gidiyor

Bitti mi acaba devam ediyor mu ?
(07-02-2013 09:13 PM)MusLera Yazılan: [ -> ]
(07-02-2013 06:00 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]2- Oyunda olmak şart mı lobide de veriliyor mu ?

Afk mı bırakıcaksın?

Genelde oynuyorum zaten -_-
Şu ana kadar 2 kere geldi ama devam ediyor mu bilmiyorum
(07-02-2013 11:50 PM)Postdramatik Yazılan: [ -> ]Şu ana kadar 2 kere geldi ama devam ediyor mu bilmiyorum

Tesekkurler yine de-
Referans Adresler