Öncelikle konuyu açmak istediğim yede açamadım kusura bakmayın fakat şunu öğrenmek istiyorum. Oyun içerisinde random box veriliyor.
1- Bitti mi acaba ?
2- Oyunda olmak şart mı lobide de veriliyor mu ?
Şimdiden teşekkürler. (2.sinin saçma olduğunu biliyorum)
(07-02-2013 06:00 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]Öncelikle konuyu açmak istediğim yede açamadım kusura bakmayın fakat şunu öğrenmek istiyorum. Oyun içerisinde random box veriliyor.
1- Bitti mi acaba ?
Check Reward diyorsan evet bitti. 7. günde artık 2 günlük 5.slot veriliyor.
Oyunda olman gerekiyor diye biliyorum.
(07-02-2013 06:03 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ] (07-02-2013 06:00 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]Öncelikle konuyu açmak istediğim yede açamadım kusura bakmayın fakat şunu öğrenmek istiyorum. Oyun içerisinde random box veriliyor.
1- Bitti mi acaba ?
Check Reward diyorsan evet bitti. 7. günde artık 2 günlük 5.slot veriliyor.
Oyunda olman gerekiyor diye biliyorum.
Check Reward tan bahsetmiyorum oyunda random box veriliyodu da/
(07-02-2013 06:00 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]2- Oyunda olmak şart mı lobide de veriliyor mu ?
Afk mı bırakıcaksın?
Sanırım event random boxtan bahsediyorsun. Onun belirli bir süresi var kendiliğinden geliyor oyunda olursan uyari penceresi geliyor zaten oyunda olmazsan da direk envantere gidiyor
(07-02-2013 10:02 PM)Postdramatik Yazılan: [ -> ]Sanırım event random boxtan bahsediyorsun. Onun belirli bir süresi var kendiliğinden geliyor oyunda olursan uyari penceresi geliyor zaten oyunda olmazsan da direk envantere gidiyor
Bitti mi acaba devam ediyor mu ?
(07-02-2013 09:13 PM)MusLera Yazılan: [ -> ] (07-02-2013 06:00 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]2- Oyunda olmak şart mı lobide de veriliyor mu ?
Afk mı bırakıcaksın?
Genelde oynuyorum zaten -_-
Şu ana kadar 2 kere geldi ama devam ediyor mu bilmiyorum
(07-02-2013 11:50 PM)Postdramatik Yazılan: [ -> ]Şu ana kadar 2 kere geldi ama devam ediyor mu bilmiyorum
Tesekkurler yine de-