Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock şifremi kabul etmiyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
kaç gündür oyuna giremiyorum deli olacam bu nasıl iş böyle..şifrem ve nickim doğru yanlış yazdıgımı asla zannetmiyorum unutmam imkansız.ancak her seferinde yanlış bilgiler girdiniz diyor ve bir kaç sefer tekrarladıktan sonra blok konuluyor.ama ertesi gün tekrar oyuna girmek için giriyorum ve bu sefer aynı yazdğım şifre ile girebiliyorum.oyuna girince baglantım kopuyor ve tekar girmek istediğimde yine kullanıcı bilgileri yanlış diyor bu nasıl birşey anlamış değilim lütfen yardımcı olurmusunuz?

ve ayrıca unutmadan söyleyim bir charım daha vardı onunlada giriyordum ve yine şifrem aynıydı oda aynı şekilde oluyor lutfen yardım
İnternet sitesinden girmeyi dene.
(07-01-2013 01:03 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]İnternet sitesinden girmeyi dene.

kaç sefer denedim ordada yanlış girdiniz diyor nexon dan giriyorum
(07-01-2013 01:04 AM)berkuzunyol Yazılan: [ -> ]
(07-01-2013 01:03 AM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]İnternet sitesinden girmeyi dene.

kaç sefer denedim ordada yanlış girdiniz diyor nexon dan giriyorum

Dostum diyebilicek bir sey yok ticket atman şart baska cözüm yok bana göre adamım
o nasıl atılıyor bilmiyorum onu daha önce hiç denemedim ve cevap gelirrmi?.... ayrıca yeni bi char alayım diyorum kahretsin oda olmuyor hep bu email onay kodu davası karşıma çıkıyor.aradım taradım spam klasorune bakın dıyor gereksizlere bakın diyor iyide spam klasörü diye birşey yok onuda araştırdım engellenen emailler ayarı varmış onu yapayım dedim ondada hangi adresi ekleyeceiğimi bilmiyorum.lutfen yardım
youtube'da var nasıl ticket atılır diye ona iyicene bak sonra translateden sorunun ingilizce olarak cevir yolla ticketı merak etme 1-2 gün icinde sana geri dönüyorlar.
peki ona bakacam.. ben email adresinden halledeyim dedim ama ; bir kaç tane email adresim var benim ve ben hangi emailime kayıt etiğimi hatırlayamıyorum.charıma ait mail adresini nerden öğrenebilirim o şekilde sorunu halledebileceğimi düşünüyorum
(07-01-2013 01:12 AM)berkuzunyol Yazılan: [ -> ]peki ona bakacam.. ben email adresinden halledeyim dedim ama ; bir kaç tane email adresim var benim ve ben hangi emailime kayıt etiğimi hatırlayamıyorum.charıma ait mail adresini nerden öğrenebilirim o şekilde sorunu halledebileceğimi düşünüyorum

Ögrenemezsin diye biliyorum ticket atarken onuda iste veriyolar merak etme arkadasım unutmustu ticket attı hesapla ilgili tüm bilgileri gönderdiler.
ticket atma ile ilgili bir video paylaşırmısın? ben baktım ama bulamadım.farklı bişiler çıktı
bak yaa allahım yaaa çıldıracam şimdide oyuna girdi Ss.gifSs.gif off ben ne yapacammm Sad
english mi kullanıyorsun? belki türkçe karakter sıkıntı çıkarıyordur şifrende varsa. birde launcher' dan girmeyi dene
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler