06-29-2013, 08:44 PM
06-29-2013, 08:46 PM
Gitmez diye biliyorum. Abim almıstı iphone 5 paketi actı telefonda arıza cıktı aldıgı yere geri götürdü garantiye gönderelim dediler aldılar.
06-29-2013, 09:02 PM
Ama baya kurcaladı ya adam.Açarken çizdi zaten.Çizik tamir edilirmiş acaba 
Ya sorun adama telefonumu çizmesi için 45 tl vermiş olmam
Siniri bozuluyor insanın o çiziği görünce.Keşke götürmeseydim. Neyse 2 bin tl ye hayat dersi aldık.
Başka bilgisi olan var mı ?

Ya sorun adama telefonumu çizmesi için 45 tl vermiş olmam
Siniri bozuluyor insanın o çiziği görünce.Keşke götürmeseydim. Neyse 2 bin tl ye hayat dersi aldık. Başka bilgisi olan var mı ?
06-29-2013, 09:07 PM
(06-29-2013 09:02 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Ama baya kurcaladı ya adam.Açarken çizdi zaten.Çizik tamir edilirmiş acaba
Ya sorun adama telefonumu çizmesi için 45 tl vermiş olmamSiniri bozuluyor insanın o çiziği görünce.Keşke götürmeseydim. Neyse 2 bin tl ye hayat dersi aldık.
Başka bilgisi olan var mı ?
Gecmis olsun

06-29-2013, 09:43 PM
Tabiki garanti dışı kalır adam patır kütür cihazı açtığı için garanti gider doğru düzgün açsa gene gider bildiğim kadarıyla cihazın servis dışı açıldığını belli eden bir kaç nokta var ve garantiye gönderirsen bir süre beklersin sonra cihazı verdiğin gibi geri alırsın yada servise garanti dışı gönderir ücret karşılığında tamir ettirirsin.
06-29-2013, 11:41 PM
Garanti dışı fiyatı falan tahmini ne kadar olur ? Ve şu oyukları kapatmanın bir yolu yok herhalde 
Ya telefona değil en çok adama sibir oldum.çiziyor,düşününce olmuştur diyor. 7 24 elimde telefon bilmeyecez sanki.Bir de içinden parça alma ihtimali de var.

Ya telefona değil en çok adama sibir oldum.çiziyor,düşününce olmuştur diyor. 7 24 elimde telefon bilmeyecez sanki.Bir de içinden parça alma ihtimali de var.