Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Uzun Sürenin Ardından
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: pq62y.jpg]

[Resim: pq63f.jpg]

iyi gitti beyfendi
Formundan 1 gram eksilmemiş Smile
(06-29-2013 11:48 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Formundan 1 gram eksilmemiş Smile

3 kilo verdi
(06-29-2013 12:12 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-29-2013 11:48 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Formundan 1 gram eksilmemiş Smile

3 kilo verdi

3 kilocuk mu sadece Sad Hala götürüyor mu yoksa burgerleri Sad
Genemi geldi o beta karakterleri bende bir giriyim dedım bu konunu gorunce 1 elden sonra sıktı bizden geçmiş artık çift famasla oynuyorum ona rağmen sıkıldım eskiden olsa sabaha kadar ama yok artıkSmile
(06-29-2013 12:20 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Genemi geldi o beta karakterleri bende bir giriyim dedım bu konunu gorunce 1 elden sonra sıktı bizden geçmiş artık çift famasla oynuyorum ona rağmen sıkıldım eskiden olsa sabaha kadar ama yok artıkSmile
Oyuncular sırf çocuk artık. Benim kopuqlarda olduğum zamanlar ne güzeldi, red psg çeker dotonbori oynardık ya da her neyse adı
(06-29-2013 01:21 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(06-29-2013 12:20 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Genemi geldi o beta karakterleri bende bir giriyim dedım bu konunu gorunce 1 elden sonra sıktı bizden geçmiş artık çift famasla oynuyorum ona rağmen sıkıldım eskiden olsa sabaha kadar ama yok artıkSmile
Oyuncular sırf çocuk artık. Benim kopuqlarda olduğum zamanlar ne güzeldi, red psg çeker dotonbori oynardık ya da her neyse adı

Acayip sarıyodu hatırladım bizim takımdada full t-bomb vardı yadırıyorlardı Big Grin
(06-29-2013 01:55 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]

Acayip sarıyodu hatırladım bizim takımdada full t-bomb vardı yadırıyorlardı Big Grin

T-Bomb he Smile az cebelleşmedim o şeylerle.
(06-29-2013 01:55 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]

bi bende yoktu. ben koşup normal bombamı atana kadar oyun bitiyordu. Sinirlenip saydırıyordum t bomba Sad
Referans Adresler