Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayardan Anlayanlar Baksın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarım eski olduğu için yeni bilgisayar alacağım.Tercihimi Laptop veya benzer ürünlerde sunuyorum. Bütçem 1500 TL. Oyun oynayabileceğim ve buna benzer bir sürü özellikten yararlanabileceğim bir Laptop veya benzeri ürünleri önerebilirmisiniz. Nedenleri ile birlikte. Şimdiden herkese teşekkürler.Smile
Casper İntelCore i5 kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim. Kasma 0 , sadece biraz ısınıyor fakat sorun çıkartmıyor. Bütçene de uygun.
Doların düşmesini bekle öyle toplama bilgisayar yap, önerim.
RAM: 2x4 gb
Anakart
Ekran Kartı
İşlemci
Dolar düşünce gayet ucuza halledebilirsin
(06-28-2013 08:08 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]Casper İntelCore i5 kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim. Kasma 0 , sadece biraz ısınıyor fakat sorun çıkartmıyor. Bütçene de uygun.

Casper gibi firmalar nasıl ürün yaptığı belli şahsen tercih etmem.Teşekkürler yine de önerin için Wink

(06-28-2013 08:08 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Doların düşmesini bekle öyle toplama bilgisayar yap, önerim.
RAM: 2x4 gb
Anakart
Ekran Kartı
İşlemci
Dolar düşünce gayet ucuza halledebilirsin

Tercihim Laptop veya ultrabook gibi ürünlerden yana. Masaüstü bilgisayar benim için sıkıntı.Sebebi ise izine gidip gelme konusunda taşıyabileceğim bir bilgisayar tercih ediyorum. Teşekkürler önerin için Smile
tam bir bilgim olmamakla birlikte msi nin laptoplarını arkadaşlar bana öneriyordu. Bakmanı öneririm Smile
(06-28-2013 08:08 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]Casper İntelCore i5 kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim. Kasma 0 , sadece biraz ısınıyor fakat sorun çıkartmıyor. Bütçene de uygun.

Yapmışsın bir hata millete Casper önerme dostum Smile

MSI ürünlerine bakabilirsin.
tam butcene uygun ısınıde gorur bence http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k5...w%3dlister
Herkese teşekkürler tekrardan fakat bana ürün lazım. Şu ürün iyi'dir, bu ürün iyi'dir cevapları ile yaklaşmassanız sevinirim. DOST
bak laptop alcaksan bu para oyunlar için az ben 2.5 tl ye aldım toshiba fıstık gibi yani laptop alcaksan 1.5 tl ye pek bişey bekleme derimbeyfendi
(06-29-2013 12:52 AM)Tr4slan Yazılan: [ -> ]Herkese teşekkürler tekrardan fakat bana ürün lazım. Şu ürün iyi'dir, bu ürün iyi'dir cevapları ile yaklaşmassanız sevinirim. DOST

O zaman donanım sitelerinden ürün incelemelerine bakabilirsiniz. Kafanızda bir fikir oluşabilir. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler