Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ürün anahtarı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ben bu gün bilisayarı actıgımda ürün etkinleştirme kodu istedi yani orjinal olduguna dair kod istedi internetten arastırdım windows 7 yi kuran kişi ( internet cafeye format attırmıstım ) windows 7 yi kurarken orjinal lisans kodunu girmemis ve simdi o kodu benden istiyor internetten buldum kodları hepsi gecersiz olmus bu windows 7 ' ye bir şey yaparmı yani bir anda SAHTE SÜRÜME gecirirmi ?
sahte sürüm geçmez. Ama şöyle bir sorunun olur, doğru hatırlıyorsam, word powerpoint tarzı dosyaları o kodu girmeden toplam 25er kere kullanabiliyorsun.
(06-28-2013 02:05 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]sahte sürüm geçmez. Ama şöyle bir sorunun olur, doğru hatırlıyorsam, word powerpoint tarzı dosyaları o kodu girmeden toplam 25er kere kullanabiliyorsun.

peki kardesim bir kere daha basıma gelmistide hic sorun olmayıp sadece world point gibi programları demo gibi sadece 25 kere kullanma hakkı veriyor degil mi ?. Baska bir sorun olmaz dimi ?
(06-28-2013 02:08 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]
(06-28-2013 02:05 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]sahte sürüm geçmez. Ama şöyle bir sorunun olur, doğru hatırlıyorsam, word powerpoint tarzı dosyaları o kodu girmeden toplam 25er kere kullanabiliyorsun.

peki kardesim bir kere daha basıma gelmistide hic sorun olmayıp sadece world point gibi programları demo gibi sadece 25 kere kullanma hakkı veriyor degil mi ?. Baska bir sorun olmaz dimi ?

evet diğer işlerinde sorun çıkaracağını zannetmiyorum.
(06-28-2013 02:08 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(06-28-2013 02:08 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]

evet diğer işlerinde sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

format attırdıgım kisi ürün kodunu girmemis ya ben bu ürün kodunu nerden bulabilirim peki basıma bir iş acmasında.
Laptop mı kullanıyorsun?
(06-28-2013 02:24 PM)Postdramatik Yazılan: [ -> ]Laptop mı kullanıyorsun?

hayır.
Kasanın yanında veya arka tarafında yazması lazım eğer masaüstüyse. Laptoplarda da alt tarafta yazıyor. Barkota benzer bir sticker olması lazım Microsofta ait. Product Key yazıcak sanırım onun hemen devamında da yazan kod ürün anahtarındır.
(06-28-2013 02:29 PM)Postdramatik Yazılan: [ -> ]Kasanın yanında veya arka tarafında yazması lazım eğer masaüstüyse. Laptoplarda da alt tarafta yazıyor. Barkota benzer bir sticker olması lazım Microsofta ait. Product Key yazıcak sanırım onun hemen devamında da yazan kod ürün anahtarındır.

bilgisayar yeni değil, arkadaş internet kafeden format attırıp win7 yapmış.
WİNDOWS 7 LOADER. crack programı.işe yarıyo
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler