Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Counter Strike Online
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
slm millet fps oyunu önermek istiyorum sizlere malum ortalıkta çok fps oyunu arayan arkadaşlar mevcut bence üzülmeyin zaten bir efsane tekrar dönmüş cs online biliyosunuz türkiye sektörüne girdi ve oyun tamamen ücretsiz ve türkçe olarak çıktı ayrıca yeni gelen zombi moduda çok hoşuma gitti eğer keyifli bir oyun oynamak istiyorsanız kesinlike cs online denemenizi tavsiye ediyorum yeni silahlar felan harika olmuş yapılan etkinlikler de çok hoşuma gitti ilgi ve alaka gerçekten mükemmel sizler de bence bu oyuna başlayın görüşmek üzere..

[Resim: pkzvl.jpg]

[Resim: 179736_551717008207199_1696875051_n.jpg]

[Resim: counter-strike-online_640x360.jpg]

Tanıtım videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=TE7XQxBTo...redirect=1
Counter Strike 1.6 OYUN YONETİCİSİ bu firma zaten en iyi zombi serverlerini kurmuş bence üstüne (counter strike firmalarından) kimseyi tanımam.

Zaten çoğunu'da oyun yoneticisinden esinlenerek yapmış eğer elinizde counter strike varsa yama yaparak oyun yoneticisini yüklerseniz daha iyi olur bilgisayarınız açısından.
ben çok beğendim zombi modu gerçekten iyi olmuş
Selam googleda ararken forumu buldum ve yeni katıldım cs önceden çok oynardık kafede şimdi online olarak çıkması güzel olmuş kafedeki arkadaşlar ile başlıcaız forumda başka oynayan var ise hep birlikte ekip kurablirz
Referans Adresler