Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tablet Bilgisayar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar hepinize merhaba.
İşe başladım ve parayı boşa harcamaktansa bir şeyler almayı planlıyorum.Ve ilk aklıma gelen tablet bilgisayarlar oldu.600 tl yi aşmayacak uygun ve güzel bir tablet bilgisayar almayı planlıyorum.Sizlerinde görüşlerini almak istedim.Vatan Bilgisayar'dan almayı planlıyorum.Varsa daha uygun bir yer alabileceğim buradan yazın.Güzel,almalısın dediğiniz tabletlerin linkini paylaşırsanız sevinirim.
İyi akşamlar.
ipad dışında ise yaramıyor çoğu. Eğer kullanırım diyorsan iki üç ay bekleyip ipad al. Birde kalem edinirsen iş ortamındada çalışabilirsin Smile.

Ay sonunda bir tanesi benim olacak inşallah.
ProBook var iş görüyor valla ama bütçen yeterse iPad al kanka
İpad fiyatları ne kadar ki ?
Ben iddaa sayesinde alcam bi tane ipad ama biraz lüxe kaçar ipad çünkü uygulamaların bazıları paralı
250-350 arası ProBook'lar. Oyun için istiyosan sana yeter , kasma yok. Fotoğraf kalitesi düşük ama.
(06-28-2013 07:01 AM)Akif E. Yazılan: [ -> ]Ben iddaa sayesinde alcam bi tane ipad ama biraz lüxe kaçar ipad çünkü uygulamaların bazıları paralı

jail break? Big Grin

ipad 2 ler (sim kartı takılabilen) 1.000 küsür.
Ipad 4. Nesil retina ekranlı 1.000 küsür.
Ipad 4. Nesil retina ekranlı (sim kartı takılabilen) 1.444 tl.

Aradaki farka bak ya.
Sana şunu söyleyim alacaksan ipad 2 al 800tl ye almıştım bende parayı yemiyim diye gereksiz bir alışveriş oldu benim için ama işime yarıyor çok diger tabletlerde kasma falan filan oluyor alacaksan ipad al en ucuzu ipad mini ve ipad 2 seçim senin hem ipad mini alırsan ios 7 özelliginide kullana bilirsin şimdiden hayırlı olsun benim düşüncem ipad mini almanda
Referans Adresler