Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ingilizce
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Malum yaz geldı vaktım cok ıngılızce ogreneyım dıyorum uc ayda ne kadar ogrene bılırsem kardır bana tavsıye verebılecek ve ıngılızce ye yenı baslayanların kolaylıkla anlayabılecegı kıtap tavsılerınde bulunursanız sevınırım.
Kendi başına öğrenmen biraz zor olabilir, fakat Türkçe anlatımları ile birlikte verilmiş ingilizce basit temel kitapları mevcut. Bir tane arkadaşımda bahsettiğim kitap mevcuttu. Adını öğrendiğim zaman buraya yazarım.
an itibari ile öğrendim: [Resim: Untitled.png]
Yeni dil ögrenmek istiyorsan ilk önce kendine not defteri gibi birşey tut oraya bol bol türkçe-ingilizce kelime yaz cok yardım eder(ben almanca ögrenirken türkçe-almanca ve arkasına ayriyeten ingilizce yazmıştım ve şimdi birkaç konuşma formunu ögrendikten sonra baya basit geliyor konuşmak) günde en az 10 tane falan ögrensen 3 ayda baya kelime ögrenirsin ve yanına kitapta alırsan iyi olur ama en önemlisi pratik evde kendine başına ögrenirsin ama gramatik ve biriyle konuşurken zor anlarsın.
Okul dolayısıyla normal ingilizce eğitiminin 3 katı ingilizce takviyesi görüyoruz. Access 'leri önerebilirim. 250 TL + Sözlük + CD'leri.. Baştan sona öğrenebileceğini düşünüyorum ufak bir gayretle.
Access ler tam olarak ne oluyor set galıba onerdıgın varmı.
(06-25-2013 11:49 PM)warlords3738 Yazılan: [ -> ]Access ler tam olarak ne oluyor set galıba onerdıgın varmı.

Cambridge'da özel olarak yapılıyor. Çok faydalı araştır derim. Ayrıca People , Places and Things kitabı da çok yararlı olacaktır. İngilizce CD kısımlarından öğrenebilirsiniz. Bende 3 tane set var aslında cd 'leriyle birlikte sahibinden.com 'a koymayı düşünüyordum isabet oldu Smile
Referans Adresler