Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Youtube Sorunu Lütfen Bakın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Youtube aracılığı ile yüklenmiş videoların açılmaması sorunu ile karşı karşıyayım. Gerçekten çok kullandığım bir site olan youtube ile böyle bir sorun yaşamam beni haliyle tedirgin etti. Sad Bir videoya tıkladığımda yüklenme ekranında kalıyor. İşin şu tarafıda var videoları ktunnel yani proxy ile rahatça açıyorum. o zamanda kalitesi düşük oluyor fakat açılıyor. Ss.gif çözümünü bilen veya bu sorunu yaşamış ve çözmeyi başarmış birileri yardımcı olabilir mi ?

Şimdiden Teşekkürler.

DN : Bazen videolar bazı zamanlar açılıyor.
DN 2 : DNS ayarları denenmiştir fakat sonuç alınamamıştır.
DN 3 : TTNET kullanıcısıyım.
sorunun aynısı bende de var hatta bazen açıldığında ses gelmediği bile oluyor
+++++++
Alıntı:Arkadaşlar Sorun YouTube'de veya işletim sisteminde değilmiş. Sorun Flash Player'daymış.
Flash Player'a bugün (12 Haziran 2013) güncelleme geldi .
Chrome kullananların birşey yapmasına gerek yok , otomatik günceller sorun çözülür. Diğer tarayıcılarda da flash player'ınızı güncellerseniz sorunsuz Youtube'a girebilirsiniz.

DEneTİM MASASINDAKİ FLASH PLAYER SİMGESİNE ÇİFT TIKLAYIN - GELİŞMİŞ SEKMESİNİ AÇIN

GÜNCELLEMELERİ YAPTIĞINIZDA ( FİREFOX GÜNCELLEME DOSYASI AYRIDIR EXPLORER DOSYASI AYRIDIR BEN SAĞLAM olSUN DİE HER İKİ FLASH PLAYER GÜNCELLEME DOSYASINI KURUYORUM )

BU ŞEKİLDE GÖZÜKECEKTİR.

VE YOUTUBE PROBLEMSİZ AÇACAKTIR
[Resim: 8b1ffa44-36c3-4418-a50d-b5404ac90436.JPG...rrides=240]
Videonun olduğu linki açtığın zaman sayfa hala yüklenmeye çalışmakta olur bir süredir. Video kısmında play seçeneği geldikten sonra yukarıdan sayfa yüklemesini durdur ve play butonuna bas. Sitedeki diğer kısımları yüklemeden videoya geçer direk.
(06-24-2013 09:14 PM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]
Alıntı:Arkadaşlar Sorun YouTube'de veya işletim sisteminde değilmiş. Sorun Flash Player'daymış.
Flash Player'a bugün (12 Haziran 2013) güncelleme geldi .
Chrome kullananların birşey yapmasına gerek yok , otomatik günceller sorun çözülür. Diğer tarayıcılarda da flash player'ınızı güncellerseniz sorunsuz Youtube'a girebilirsiniz.

DEneTİM MASASINDAKİ FLASH PLAYER SİMGESİNE ÇİFT TIKLAYIN - GELİŞMİŞ SEKMESİNİ AÇIN

GÜNCELLEMELERİ YAPTIĞINIZDA ( FİREFOX GÜNCELLEME DOSYASI AYRIDIR EXPLORER DOSYASI AYRIDIR BEN SAĞLAM olSUN DİE HER İKİ FLASH PLAYER GÜNCELLEME DOSYASINI KURUYORUM )

BU ŞEKİLDE GÖZÜKECEKTİR.

VE YOUTUBE PROBLEMSİZ AÇACAKTIR
[Resim: 8b1ffa44-36c3-4418-a50d-b5404ac90436.JPG...rrides=240]

flash player ile ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum çünkü bildiğim kadarıyla youtube.com flash player'i bıraktı. bir çok sitede bıraktı. flash player tarih oldu. ama yinede bu kadar uzun yazdığın için eline sağlık. chrome kullanıcısıyım. flash player sürekli güncelleniyor dediğiniz gibi. şuan 1-2 site flash kullandığını zannediyorum ki ondan flash player yüklü Big Grin çok mu flash player kullandım acaba ? Smile
(06-24-2013 09:39 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Videonun olduğu linki açtığın zaman sayfa hala yüklenmeye çalışmakta olur bir süredir. Video kısmında play seçeneği geldikten sonra yukarıdan sayfa yüklemesini durdur ve play butonuna bas. Sitedeki diğer kısımları yüklemeden videoya geçer direk.

Gerçekten yazdıklarınızı ilk okuduğumda çok ümitlenmiştim. Çok mantıklı geliyor. Fakat tekrardan sonuç alamamam hayallerimi suya düşürdü. Yinede teşekkürler.
W7'de Chrome kullanırken çok işime yaramıştı Big Grin Videoda ilerleme yok diyorsan birazcık ileriye al, geriye sar. Takıl kafana göre video üzerinde Big Grin
ben hala xp Big Grin
Referans Adresler