Ne sorunlu kartmış şu hd 7870 xt sorun şu
Core clock 1050
Memory clock 1500 çalışıyo
bi sorun yok oyuna giriyorum grafikler lowda malesef ısınma yüzünden 5 dk geçmeden ekran donuyo görüntü gidiyo kulaklıktan dıııııııııııııııııııııııııt diye düz bi ses geliyo ve pc yi kapamak zorunda kalıyorum bu sorunu nasıl çözücem ?
7870XT 7800 serisinin en iyi kartı olarak adlandırabiliriz sorun büyük ihtimalle PSU yani güç kaynağındadır yetersiz geldiği için ısı yapıyor olabilir bir gözden geçir
700 watt bide senin söylediğin kasayı hala almadım ısıdanda olabilir
Tozdan olma ihtimali olmasın bir bak istersen ?
benim bildiğim o olay sadece işlemci yanma derecesine gelince pc otomatik kapanır

işlemci fanını kontrol et iyice tam oturup oturmadığını
(06-25-2013 03:08 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Tozdan olma ihtimali olmasın bir bak istersen ?
4. günü ekran kartının
(06-24-2013 10:41 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]7870XT 7800 serisinin en iyi kartı olarak adlandırabiliriz sorun büyük ihtimalle PSU yani güç kaynağındadır yetersiz geldiği için ısı yapıyor olabilir bir gözden geçir
aynen bende katılıyorum arkadaşa. bende 1 yıl öncesine kadar ekran kartı almıştım. bazı oyunları oynamak için (crysis , ac...). güç kaynağı yetmiyordu. yanık kokusu falan geliyordu. güç kaynağını değiştirdim ve sorun ortadan kalktı. bir yokla derim.
(06-25-2013 12:49 PM)Recruit Yazılan: [ -> ] (06-24-2013 10:41 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]7870XT 7800 serisinin en iyi kartı olarak adlandırabiliriz sorun büyük ihtimalle PSU yani güç kaynağındadır yetersiz geldiği için ısı yapıyor olabilir bir gözden geçir
aynen bende katılıyorum arkadaşa. bende 1 yıl öncesine kadar ekran kartı almıştım. bazı oyunları oynamak için (crysis , ac...). güç kaynağı yetmiyordu. yanık kokusu falan geliyordu. güç kaynağını değiştirdim ve sorun ortadan kalktı. bir yokla derim.
700 watt ama nasıl yetmezki
işlemciyi bir kontrol et derim.macunu falan kurumuştur.700watt yeterli o ekran kartına.ancak bulabilirsen bir arkadaşından falan başka bir psu ile çalıştırmayı denemende fayda var
(06-25-2013 01:11 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]işlemciyi bir kontrol et derim.macunu falan kurumuştur.700watt yeterli o ekran kartına.ancak bulabilirsen bir arkadaşından falan başka bir psu ile çalıştırmayı denemende fayda var
termal macun 1 ay önce değiştirdim tekrar gereklimidir