MSI' dan başka laptop markası yok benim için. GT60 0nd var bende gayet iyi.
http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-454tr...n9405.html
Bunu tavsiye ederim. Ekran kartı Gtx660m senin attığın linkteki gt635m'den çok daha iyi. Seninkinin tek artısı i7 olması ama oyun için alıyorsan ekran kartı daha önemli olmalı senin için.
Ayrıca senin verdiğin linktekinin çözünürlüğü 1366x768 benim tavsiye ettiğim 1920x1080 FULL HD.
Ayrıca senin verdiğinin hdd'si 5400rpm benim önerdiğim 7200rpm.
Ayrıca benim önerdiğim gayet güzel bir MSI Sırt çantası ve Mouse hediye veriyor seninkinde göremedim.
Ve tüm bunlara rağmen aradaki fiyat farkı sadece 50lira ( sırt çantası kapatır.)
Çok başarısız bi araştırma yaptığını söylemem gerekiyor

Şunu da bilmek gerekir ki Türkiye'de MSl kullanılmaz. Teknik destek ekibi rezil durumda. En ufak bir durumda bile para koparmaya, parça değiştirmeye çalışıyorlar. Ama MSl ürünlerine gelecek olursak, gerçekten iyi ürünler çıkartıyor ortaya. Teknik servis ile işim olmaz derseniz MSl öneririm
(06-22-2013 03:03 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şunu da bilmek gerekir ki Türkiye'de MSl kullanılmaz. Teknik destek ekibi rezil durumda. En ufak bir durumda bile para koparmaya, parça değiştirmeye çalışıyorlar. Ama MSl ürünlerine gelecek olursak, gerçekten iyi ürünler çıkartıyor ortaya. Teknik servis ile işim olmaz derseniz MSl öneririm
Teknik servis ile işim olmaz

ne kadar la şöyle iyi bir laptop oyun oynamalık ?
Kesinlikle Samsung ' u öneriyorum nedeni ise :
- Gördüğüm kadarıyla pil ömrü
- Ekran Kartı
- Görüntü Çözünürlüğü
ve HDD RPM olarak üstün
Bana kalırsa Toshiba al biraz fazla ısınır fakat sıkıntı çıkartmaz..