Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xAirKmbice -VS- Gani
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Asla rakibini hafife alma ARTİST

[Resim: pg6ug.jpg]
(06-22-2013 01:20 PM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ]Asla rakibini hafife alma ARTİST

Star Wars ?

Tebrikler Smile
Noldu reyiz naptı sana Big Grin
(06-22-2013 05:41 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Noldu reyiz naptı sana Big Grin

vs teklif edince komiksin dedi bana, küçümsedi falan Angry
(06-22-2013 05:45 PM)llkmbicellx Yazılan: [ -> ]
(06-22-2013 05:41 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Noldu reyiz naptı sana Big Grin

vs teklif edince komiksin dedi bana, küçümsedi falan Angry

Reyiz adam 37 yaşında Big Grin küçümsememesi gerekirdi tabi victory.gif
Warrocku 3.5 yıl falan oynadım, 1 kere bile vs atmadım. her vsyi reddettim. VS'yi reddettiğim için korkak damgası vuranlar lobideki user list geldiğinde benim adımı bulup odalarıma gelirdi, üstlerinde kd kasardım, vs atmaya yemez kalabalık oda olunca aç hacki kim anlayacak tarzı yorumlar yapıyorlardı. VS işine hala da akıl erdiremedim. Dota2de bile 1v1 allmid teklif edeni var.
(06-22-2013 06:34 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Warrocku 3.5 yıl falan oynadım, 1 kere bile vs atmadım. her vsyi reddettim. VS'yi reddettiğim için korkak damgası vuranlar lobideki user list geldiğinde benim adımı bulup odalarıma gelirdi, üstlerinde kd kasardım, vs atmaya yemez kalabalık oda olunca aç hacki kim anlayacak tarzı yorumlar yapıyorlardı. VS işine hala da akıl erdiremedim. Dota2de bile 1v1 allmid teklif edeni var.

Teklif edenleri ezmek kadar güzel bir şey yok ama o haz bi başka .
(06-22-2013 06:34 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Warrocku 3.5 yıl falan oynadım, 1 kere bile vs atmadım. her vsyi reddettim. VS'yi reddettiğim için korkak damgası vuranlar lobideki user list geldiğinde benim adımı bulup odalarıma gelirdi, üstlerinde kd kasardım, vs atmaya yemez kalabalık oda olunca aç hacki kim anlayacak tarzı yorumlar yapıyorlardı. VS işine hala da akıl erdiremedim. Dota2de bile 1v1 allmid teklif edeni var.

vs teklif etmemin tek sebebi oynadığım haritaların o an lobide olmaması hep emblem engrene vs vardı bende o haritalarda can sıkıntısından patlayacağıma zevk aldığım bi haritada kazanma derdim olmadan oynamak istedim ama benle alay edince işin boyutu biraz farklılaştı beyfendi
kendisi uzun bi aradan sonra oyuna geri döndü seninle alay ettiğini düşünmüyorum kendisi baya büyük yenmişsin tebrikler fazlada uzatma bence
uzatan yok zaten
Referans Adresler