06-21-2013, 02:21 PM
Beyler fifada hareket yapmak için sağ analogu kullanmak gerekiyor ama oyun içinde sağ analog çalışmıyor. İnternette araştırdım bulduklarım işe yaramadı. Nasıl çözeriz bi el atsanız. 

5-6 ay önce araştırmıştım internetten not defterine bişeyler yazıyoduk, kayıt defterinde bişeyler yapıyoduk falan ama hatırlamıyorum 
(06-21-2013 05:10 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Dandik joystick kullanmakla alakası zerre kadar yok. Sorun oyun sadece Logitech markalı joystickleri tanıyor ve başka markalı kol takınca oyun tanımıyor haliyle analog sorunu çıkıyor. Nasıl yapmıştım hatırlamıyorum fakat regeditten joysticki buluyoruz Logitechin bir modeliyle beraber yazıyorduk ondan sonra Fıfa 13 ün program filesten konsol ayarlarına girip birde oradan ayar çekiyorduk biraz araştır google amcada bende öyle yapmıştım..
(06-21-2013 06:04 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ](06-21-2013 05:10 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Dandik joystick kullanmakla alakası zerre kadar yok. Sorun oyun sadece Logitech markalı joystickleri tanıyor ve başka markalı kol takınca oyun tanımıyor haliyle analog sorunu çıkıyor. Nasıl yapmıştım hatırlamıyorum fakat regeditten joysticki buluyoruz Logitechin bir modeliyle beraber yazıyorduk ondan sonra Fıfa 13 ün program filesten konsol ayarlarına girip birde oradan ayar çekiyorduk biraz araştır google amcada bende öyle yapmıştım..
Sadece logitech değil alakası yok. Arkadaşta Thrustmaster var gayet güzel oynuyor. Ayrıca Saitek de destekliyor hatırladığım kadarıyla.
Senin kayıt defterinde yapacağın işlem kendi gamepad'ini bunlardan biriymiş gibi göstermek bilgisayara. Genelde Logitech® Rumblepad™ bunu gösterirler. Ama bazen karışıyor sağ yapıyorsun yukarı gidiyor falan onu da not defterinden hallediyolar iyice araştır sen.