Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lens
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben kullanıyorum numaralı şeffaf lenslerden.Alışma süreci elbette oluyor özellikle takma sorunu yaşamıştım ben ona alışmak 2-3 gün alıyor.Onun haricinde gün içinde zaten gözünde olduğunu bile unutuyorsun.Marka olarak birkaç marka kullandım ancak en iyisi "Acuvue OASYS" diyebilirim.Havuzda,denizde takılmaması lazım.Uyurken gözünde durabilir ancak bende sabah kalktığımda aşırı bir şekilde çapaklaklanma sorunu olmuştu o yüzden yatarken çıkarıyorum.Tabi bu sorun sende olmayabilir.
Air optix marka aldım bir saat takmaya çalıştım en sonunda küfür ede ede taktım Smile gözler kan çanağı oldu nası çıkarıcam onu düşünüyorum Big Grin
(06-21-2013 10:45 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Air optix marka aldım bir saat takmaya çalıştım en sonunda küfür ede ede taktım Smile gözler kan çanağı oldu nası çıkarıcam onu düşünüyorum Big Grin

Takmaya alışmak biraz zaman alabilir. Smile Çıkarması kolay onu sorun yapma. Big Grin
Alıştığın zaman takmak 2-3 sn alıyor.
(06-21-2013 06:00 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bu neyin tribi Sad Alın bi' gözlük bitsin.

Bu yorumundan gözlük kullanmadığını farz ediyorum.
Benim iyi olarak bildiğim yukarıda bir arkadaşın dediği gibi Acuvue OASYS ve bausch&lomb. Kendim de kullanıyorum gayet iyi. Başlarda takma ve çıkarmada çok zorlanacaksın fakat sonra alışıyorsun, havuzda ve denizde de takabilirsin suyun altında gözünü açmadığın sürece.Gündüz uyursan sorun olmaz ama gece yatarken kesinlikle çıkar.Başlarda tırnağın çok uzun olmasın alıştıkça daha da pratik yaparsın zaten.Ve son olarak lensler bir aylıksa -kendimden ve çoğu tanıdığımdan biliyorum- o lensler bir ay sonra çöpe atılmıyor 1,5-2 ay da kullanılıyor ama sen 1 ay geçtikten sonra gözünde ne zaman yanma hissedersen o zaman çıkar, yenisini kullan. Aklıma gelenler bunlar biraz geç gördüm konuyu ama yardımcı olmuştur umarım.
Bende lens kullanmayı düşünüyorum artık gözlükle uğraşmak istemiyorum.
(06-23-2013 02:14 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Bende lens kullanmayı düşünüyorum artık gözlükle uğraşmak istemiyorum.

Dostum tavsiye ederim ilk takma ve çıkarma sorun oldu sendede olucak ama 2-3 defa takıp çıkarınca alışıyorsun. Sana tavsiye ilk bir kaç denemede takamassan zorlama gözün dinlensin ve tekrar dene ben öyle yapmadım zorlandım bi kaç saat gözüm kanlı kanlı durdu Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler