Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tekrardan Merhabalar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tekrardan merhabalar,
Uzun süre önce forumla ilişkiyi kesmiştim.Yeniden aranıza katılma kararı aldım.Kışın giriyordum biraz göz atıp çıkıyordum.O zamanlar gördüğüm kadarıyla forum fazla aktif değildi ama haliyle yaz geldi olacaktır Smile Sizlerden ricam biraz Warrock hakkında bilgi verir misiniz ? Neler oluyor ? Eskisi gibi hileler fazla mı ? Oynamayı düşündüğüm söylenemez.Eski tadıdın kalmadığına inanıyorum.Ama yine de durumu öğrenmek isterim Smile Bu aralar oynadığım oyunlar DotA2 ve CS:GO arada sırada TF2'ye de giriyorum.Eğer benim gibi bu oyunları oynayan arkadaşlar varsa eşlik etmeyi isterim.Son bir soru sorayım. 40 Gün önce DotA2 oynarken oyundan çıkmak zorunda kaldım.Kaldım kaldım da ne oldu ? Yeniden girdiğimde 40 gün ceza gelmişti.Bunun nedeni nedir ? Durmadan oyundan çıkan birisi de değilim.O yuzden 6 level kaldım Tongue Gerçi levelın bi önemi yok ama olsun.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar
İyi oyunlar beyfendi
Oyun düzeldiğine inanan arkadaşlardanım . Hack sayısı ciddi anlamda azaldı 'Onursuzlar Listesi'nde oyunu sayısından anlayabiliyoruz. Ne biliyim seviyosan hep iyidir Warrock Smile . Bekliyoruz oyuna Smile
Arkadaşında dediği gibi hacker sayısında çok ciddi bir azalma var düzelmede var bende okullar açıldığından beri girmiyordum 2 gündür oynamaya başladım fakat oyun g1 deyken 50 liraya dizdiğim çarı şuan hesaplasam 70-80 den aşağı dizemiyosun ve çok klasik olucak ama eski tadı yok
(06-21-2013 12:58 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Arkadaşında dediği gibi hacker sayısında çok ciddi bir azalma var düzelmede var bende okullar açıldığından beri girmiyordum 2 gündür oynamaya başladım fakat oyun g1 deyken 50 liraya dizdiğim çarı şuan hesaplasam 70-80 den aşağı dizemiyosun ve çok klasik olucak ama eski tadı yok

Kesinlikle Katılıyorum 110 Lira Harcadım Çarı Adam Etmek İçin Sad
Siz napıyonuz la Ss.gif Bi pre alın bitsin daha gerisi dinnar.
(06-21-2013 07:59 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Siz napıyonuz la Ss.gif Bi pre alın bitsin daha gerisi dinnar.

onların char dizme anlayışı cashle satılan silahlardan 1er tane almak :/
Eskiden 3 günlük pre alıp dinarla hesabı döşerdik..
(06-21-2013 12:58 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Arkadaşında dediği gibi hacker sayısında çok ciddi bir azalma var düzelmede var bende okullar açıldığından beri girmiyordum 2 gündür oynamaya başladım fakat oyun g1 deyken 50 liraya dizdiğim çarı şuan hesaplasam 70-80 den aşağı dizemiyosun ve çok klasik olucak ama eski tadı yok

warrock oynama boşver, gel sen dota2 öğreteyim ben sana
WarRock kaldı mı ? Yaşıyor mu ?
(06-22-2013 08:40 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]WarRock kaldı mı ? Yaşıyor mu ?
Aynı fikirdeyim ben de DotA2 ve BF3 iyi gider bu günlerde
Referans Adresler