Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Playspan ' dan Email'ime gelen birşey
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hey To0Sun !

Thank you for joining the PlaySpan Marketplace as part of our partnership with GamersFirst.

Along with the free in-game item you selected, you've been given 100 UltimatePoints just for creating an account with us. We are also giving you a special bonus - 10% off Knight Online and War Rock items. Simply enter the following coupon code at checkout.

K******

In addition, GamersFirst will award you another FREE in-game item when you spend a minimum of only $7 in the PlaySpan Marketplace! With your 100 UltimatePoints and 10% off War Rock and Knight Online items, you're well on your way!But hurry, this offer will not last long.

Keep on gaming!

-The PlaySpan Team

K****** Kod dedi alper ve bunu nerde aktif edicem Email'lerinizi kontol edin..
mesela birsey alirsan o kodu ekliycekmissin o zaman 10% daha ucuz oluyormus
GamersFirst ile ortaklık kapsamında PlaySpan pazarı katıldığınız için teşekkür ederiz.

Serbest ile birlikte-seçtiğiniz oyun öğe, 100 UltimatePoints bize hesap oluşturmak için verilmiştir ettik.Ayrıca size özel bir bonus veriyoruz - Knight Online ve War Rock öğeleri kapalı 10%. Sadece kasada aşağıdaki kupon kodunu girin.

Ayrıca, GamersFirst bir başka ÜCRETSİZ ödüllendirecektir oyun öğe sadece 7 $ PlaySpan pazarı içinde en az harcama! Sizin 100 UltimatePoints ve War Rock ve Knight Online öğeler kapalı% 10 ile, iyi Yola konum! Ama acele edin, bu teklif uzun sürmez.

PlaySpan Ekibi
Bunu playspan dan mı alıcam..
Arkadasim Kod playspan icin gecerli, eger playspandan birsey alirsan o zaman kodu vericeksin ve 10% ucuz olucak o alicagin esya
playspandan aldığın şeyler için o kodu eklersen %10 daha indirimli olacakmıs
Bana herzaman geliyor bunlar Big Grin
Şimdi 100 ultimate points var 200 ' e 3 günlük gold geliyor kod ' da 100 ultimate points alırken o kodu mu giricem.
100 UW alicaksin yada 180 al. sonra o kodu gireceksin.
Ve 200 UW'lik esya olucak 163 (bilmiyorum kafadan yaptim gece gece uykum var biraz =) victory.gif )
(03-12-2010 09:51 PM)Warrocktr Yazılan: [ -> ]Bana herzaman geliyor bunlar Big Grin

Ama Çıt yok Big Grin
Referans Adresler