Dublaj konumun aksine kısa ve öz :
İlk defa elime joystick alacağım denebilir.Laptop'ta sorun çıkarmayacak.Max 80 tl olan (denemek için alıyorum,alışabilirmiyim diye,abartılı marka birşeye gerek yok) bir oyun kolu arıyorum.
gittigidiyor.com'dan olsun lütfen

İninal kart ile ilk alışverişimi yapayım hem.
Not : Tercihen kablosuz.
oyun kolu mu joystick mi?
Ne farkı var

Dalga geçmiyorum gerçekten,ne farkı var
Not : 19.06.2013 saat 17:10'da kalkıp pc'ye oturan ben, şu anda 20.06.2013 7:45 bunu yazıyorum.Hayatımın ilk aşırıya kaçmış sabahlamasını,Zafer Ulaş'la yeni güne başlamamı kutluyorum,canım forumum

(06-20-2013 07:45 AM)Shy Yazılan: [ -> ]Ne farkı var
Dalga geçmiyorum gerçekten,ne farkı var
Not : 19.06.2013 saat 17:10'da kalkıp pc'ye oturan ben, şu anda 20.06.2013 7:45 bunu yazıyorum.Hayatımın ilk aşırıya kaçmış sabahlamasını,Zafer Ulaş'la yeni güne başlamamı kutluyorum,canım forumum 
Joystick(eğlence çubuğu) adından da belli olduğu gibi. "ÇOMAK" olan. Jet sürerken falan kullanılır kenelde. Uçak simülatörleri, BF3 vs. vs. Oyun kolu, bildiğin konsol kolları, ps konsolu için olursa r1li l1li olan, xbox konsolu için olursa x y a b olan
Edit : ben her ikindi uyuyup gece uyanıyorum. Ne var bunda
Yok ben ilk defa yaptım ve kafam hiçbirşeyi algılayamayacak kadar yorgunda ondan
O zaman oyun kolu.Tamam BF3 helikopter çok sürüyorumda,joystick yetmez heralde

Oyun kolu kesinleştirdim.Ee öneriniz varmı

80 liraya güzel bluetooth'lu oyun kolu satın alabilirsin. İstediğim böyle bizle değilde kendince araştırma yapman. Kendi zevkine uygun olanı alıcaksın sonuçta bizim beğendiğimi değil !
Bunun için ayrı konu açmak istemedim :
Toshiba Satellite laptopumda 2 usb girişi var ve 1'i bozuk.Tek usb kullanabiliyorum.Kol alırsam,mauseyi takamayacağım.Biz zorluk yaşarmıyım ? Şu ''parmakla kaydırılmayla kullanılan mause'' yeri var

Orası yeterli olur sanırım diye düşünüyorum.
Yani soru şu : Kol takılı iken mause gerekirmi ?
(06-20-2013 07:01 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Bunun için ayrı konu açmak istemedim :
Toshiba Satellite laptopumda 2 usb girişi var ve 1'i bozuk.Tek usb kullanabiliyorum.Kol alırsam,mauseyi takamayacağım.Biz zorluk yaşarmıyım ? Şu ''parmakla kaydırılmayla kullanılan mause'' yeri var
Oynadığın oyunları futbol oyunu olarak genelliyorum. PES'te bildiğin gibi mause ye gerek yok klavyeden istediğini hallediyorsun. Kol aldığın zamanda istediğin metodları aynı işleyişte kullanabilirsin(Yazı yazmak hariç). Mouse Pad'in oyunlarda sana yeterli olacağını düşünüyorum. (((((Mesaj Kotan Dolmuş)))))
Mesajına cevaben
"Öncelikle ben seslendirme sanatçısı değilim. Parası işine göre değişir. Şöyle deyim sana haber izlersin bilirsin. Haberleri okuyan seslendirme sanatçıları devamlı çalışanlardır. Bunun dışında örnek verecek olursak reklam seslendirmeleri de mevcut. Maaşı iyidir. Ancak işe göre değişir."
(06-20-2013 07:01 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Bunun için ayrı konu açmak istemedim :
USB Çoklayıcı alarak aynı anda ikisini de takabilirsin.