Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YTÜ Harlem Shake
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Birkaç ay önce Hayrettinin düzenlediği harlem shake organizasyonuna katılmıştım. Dün arkadaşım gösterdi videoyu bayaa güzel olmuş Tongue En sol altta siyah deri montun içine gri t-shirt ve açık mavi kot pantolon giyen vatandaş benim Tongue Bayaa eğlenceliydi o gün yav yine olsa yine giderim totos.gif

(06-20-2013 03:48 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Birkaç ay önce Hayrettinin düzenlediği harlem shake organizasyonuna katılmıştım. Dün arkadaşım gösterdi videoyu bayaa güzel olmuş Tongue En sol altta siyah deri montun içine gri t-shirt ve açık mavi kot pantolon giyen vatandaş benim Tongue Bayaa eğlenceliydi o gün yav yine olsa yine giderim totos.gif

En çok dikkat çekende sensin zaten Big Grin Bayağı döktürmüşsün Big Grin
Deli-Sapık kişilik Smile
oturuşa bak sanırsın 7 köyün ağası Big GrinBig Grin
Hayrettin denince aklıma gelen tek şey bu video oluyor. harbi büyük rezillik

(06-20-2013 11:05 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Hayrettin denince aklıma gelen tek şey bu video oluyor. harbi büyük rezillik

bu ne la Sad
İlk baştaki müziğin sonuna doğru herkes bir yerini oynatmaya başlamış Big Grin Kimisi bacağını, kimisi kafasını. Bizim Sinan'da ayak show
Deri Mont'un Suçu Ne ? harbiden o monttan ne istedin
(06-20-2013 09:20 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Deri Mont'un Suçu Ne ? harbiden o monttan ne istedin

Montta bişey yok la sağlam Tongue
(06-20-2013 09:20 PM)Can Doğan Yazılan: [ -> ]Deri Mont'un Suçu Ne ? harbiden o monttan ne istedin

#DirenDeriMont
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler