Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock yeni haritalar - Denkmal & Outpost
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-18-2013 10:08 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(06-18-2013 10:03 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-18-2013 08:40 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(06-18-2013 08:21 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-18-2013 07:59 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Forumda oyunu bir tek sen savunuyorsun Big Grin

Hatırlatırım burası Warrock forumu Smile

[Resim: %D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%BD%D0%BE%D1%...08041.jpeg]

Anlamadım 's
(06-18-2013 10:02 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(06-18-2013 08:21 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-18-2013 07:59 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Forumda oyunu bir tek sen savunuyorsun Big Grin

Hatırlatırım burası Warrock forumu Smile

yalnız oyunun hangi yolda ilerlediğini hepimiz biliyoruz. Yani boşu boşuna polyannalığa da gerek yok Big Grin

Ne polyannacılığı dostum? Burası Warrock forumu ise oyuna yeni gelen eklentiler üyeler tarafından paylaşılabilir. Bilmeyenler de öğrenir. Neyin kafası bu anlamıyorum.

ben fanboyluğu yenilikleri paylaşmasına demedim yalnız:/ ; sadece örnek olarak verdim. Son zamanlarda oyun hakkında konuşan 10 kişi varsa, 9u neyi kötülediyse mücahit tam tersine o açılardan oyunu övdü Big Grin

oyunu şuanda oynamıyorsam oda oyuncu az oldugundan....Nexon şuan fazla ümit vermesede oyuncular duyarlı davranıp cogu şeyi rapor ediyor boş konular açmıyor oyunun hatalarını bildiriyor elinde sonunda düzeliyor cok fazla beklesekte. Nerdeyse her ay büyük yenilikler geliyor oyuna buda iyi oluyor bence ve eskilerden dönenleri bile gördüm geçenlerde Smile Tek sorun nexon firmasının oyunun tüm haklarını almaması öyle olunca DE'ye bildirmek zorunda kalıyolar onlarda uzattıkça uzatıyor basit bir meseleyi. Oyun bence şuan eskisinden daha iyi halde.

Övme meselesine gelirsek ben oyunu övmedim hiçbir zaman ama bazen birileri yalan yanlış konuşunca sinirleniyorum , 10 yaşındaki çocuk koca adamlara işini nasıl yapıcagını ögretmeye çalışıyor(Resmi forumda bol küfürlü konu açıp) bunu sende çok iyi biliyorsun Zafer burdada çok boş konular açılıyor Smile Ama fazla önemi kalmadı 4 ay kaldı ondan sonra tamamen dönücem ve kendime iyisinden bilgisayar alıcam şuan i3 laptop ile warrock bile zor oynanıyor Big Grin
Abi şimdi zafere katılıyorum boş etkinlikler bunlar adamlar oyunu rezil etti herkez biliyor bunu şimdi hangi firma her şeyi paralı yapıyor bunu açıklığa kavuşturursanız sevinirim WARROCK'u savunan arkadaşlar Smile
(06-19-2013 08:46 AM)JOSBattleRoyal Yazılan: [ -> ]Abi şimdi zafere katılıyorum boş etkinlikler bunlar adamlar oyunu rezil etti herkez biliyor bunu şimdi hangi firma her şeyi paralı yapıyor bunu açıklığa kavuşturursanız sevinirim WARROCK'u savunan arkadaşlar Smile

Mesela NFS WORLD & Wolfteam var bunlar en bariz olanlari.
(06-19-2013 08:46 AM)JOSBattleRoyal Yazılan: [ -> ]Abi şimdi zafere katılıyorum boş etkinlikler bunlar adamlar oyunu rezil etti herkez biliyor bunu şimdi hangi firma her şeyi paralı yapıyor bunu açıklığa kavuşturursanız sevinirim WARROCK'u savunan arkadaşlar Smile

Herşey paralı falan değil. Paralı olması gerekenler paralı. Yok onlar bedava olsun dediğinizde gördük herkesin elinde famas. Iki gün sonra millet şikayet etmeye başladı bu ne diye.
Bir başka örnek verecek olursak: haftada en az 1 kere Exp eventı yapılıyor. Amacı para olan bir firma bu eventleri yapmaz alın eşyaları kasın der. Ki kimse bu oyunu size zorla oynatmıyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler