Bu iki kart arasında sizce ne kadar fps oynar aralarında 110 lira fark var sizce buna değermi 7870 ?
edit: söylemeyi unuttum bunların fiyatından fazla uçuk olmadan bundan iyi bir kartda önerirseniz çok iyi olur
farkı biliyorum sizce değermi
(06-17-2013 08:16 PM)Peasant Yazılan: [ -> ]farkı biliyorum sizce değermi
ayrıca "iki kart arasında sizce ne kadar fps oynar" demişsin
Ben de iki kart arasında kalmıştım. Değmez deyip 7850 almıştım. İki kartta da pişman olmazsın ama kartlar hakkında detay istersen bu konuda daha bilgili arkadaşlar cevapları paylaşırlar zaten
(06-17-2013 08:23 PM)ErayG Yazılan: [ -> ] (06-17-2013 08:16 PM)Peasant Yazılan: [ -> ]farkı biliyorum sizce değermi
ayrıca "iki kart arasında sizce ne kadar fps oynar" demişsin
Ben de iki kart arasında kalmıştım. Değmez deyip 7850 almıştım. İki kartta da pişman olmazsın ama kartlar hakkında detay istersen bu konuda daha bilgili arkadaşlar cevapları paylaşırlar zaten
bugün ikisinide gördüm benim aklıma takılan şey 110 tl ye deyip değmiceyi
Tam olarak fps değerlerini söyleyemem ama aradaki 110 TL farkı hakediyor. Hemen hemen her oyunda en yüksek ayarlarda HD 7870 ile daha iyi performans alırsın. Hız, kalite her açıdan farkı ön planda.
7850 alman daha mantıklı olur revizyonları bol bir sürüm olduğu için

ilerde 1 tanesi yetmediğinde 2 tane ile CF (CrossFire) yaparak performansını arttırabilirsin

(06-17-2013 09:49 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]7850 alman daha mantıklı olur revizyonları bol bir sürüm olduğu için
ilerde 1 tanesi yetmediğinde 2 tane ile CF (CrossFire) yaparak performansını arttırabilirsin 
2. ekran kartını nereye takılıyor ?
arkadaşım az önce HD 7950 aldı ve 20 fps ye kadar düşüyo bunu sebebi ne ?
Kasa içi soğutman iyi ise karta overclock yap 7870 seviyesine gelir artan parayla ram felan takviye yaparsın.