Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BF3 Grafik Anormalliği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar. Benim problemim çok ilginç aradığım hiç bir yerde bulamadım. Ancak inşallah burada bulucam. Her neyse haritaların hepsinde belirsiz bir zamandan sonra oyundaki grafikler saçmalamaya başlıyor. [Resim: p81mu.png] http://u1306.hizliresim.com/1b/k/p81mu.png

[Resim: p81n7.png] http://u1306.hizliresim.com/1b/k/p81n7.png

Yardımınıza muhtacım.

i5 2400 3.1 GHz
Asus Nvidia gtx560 ti güncel sürüm 320.18
repair install denedin mi? Bu benim bildiğim ancak grafik dosyalarının hasar görmesiyle olur.
Daha öncede söyledim sana verilen CD den kurman lazım. güncel sürüler gtx 600 serisi kartlarda bf3 ' de problem yaratıyor.
Bendede Gtx 650 Ti. var. güncelleyince böyle oluyor bendede. CD den kurulum yap.
(06-17-2013 10:20 AM)AtaMetaL Yazılan: [ -> ]Daha öncede söyledim sana verilen CD den kurman lazım. güncel sürüler gtx 600 serisi kartlarda bf3 ' de problem yaratıyor.
Bendede Gtx 650 Ti. var. güncelleyince böyle oluyor bendede. CD den kurulum yap.

Adamda 560Ti var ne 600 serisinden bahsediyosun.

Repair İnstall yap çözülecektir büyük ihtimalle
(06-17-2013 11:12 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(06-17-2013 10:20 AM)AtaMetaL Yazılan: [ -> ]Daha öncede söyledim sana verilen CD den kurman lazım. güncel sürüler gtx 600 serisi kartlarda bf3 ' de problem yaratıyor.

Adamda 560Ti var ne 600 serisinden bahsediyosun.

Repair İnstall yap çözülecektir büyük ihtimalle

işte bunlar hep şey. biliyon sen onu.
CD'den kurulum yapmam için CD-ROM'a sahip olmam lazım ancak yaptığım anakart değişikliğinden dolayı eski CD-ROM mevcut anakartıma uymadı. Repair İnstall 2 kere yaptım aynı hata devam ediyor arkadaşlar.

The latest couple of Nvidia drivers are having some BF3 bugs in them. You will have to downgrade it until Nvidia arrives with a fix.

Please accept solutions if they are correct and press the XP button if somebody helped you. This way you help others in the same situation.

Cheers
-Carbonic

Bide bunu anlamlı bir şekilde çevirir misiniz ?
(06-17-2013 03:25 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]CD'den kurulum yapmam için CD-ROM'a sahip olmam lazım ancak yaptığım anakart değişikliğinden dolayı eski CD-ROM mevcut anakartıma uymadı. Repair İnstall 2 kere yaptım aynı hata devam ediyor arkadaşlar.

The latest couple of Nvidia drivers are having some BF3 bugs in them. You will have to downgrade it until Nvidia arrives with a fix.

Please accept solutions if they are correct and press the XP button if somebody helped you. This way you help others in the same situation.

Cheers
-Carbonic

Son driverlar BF3de sorun yapıyormuş. Downgrade yap diyor driverları, yani bug çıkmadan önceki driverlardan birini yükleyip geriye çekeceksin. Güncel driver kullanmayacaksın.
(06-17-2013 05:05 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(06-17-2013 03:25 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]CD'den kurulum yapmam için CD-ROM'a sahip olmam lazım ancak yaptığım anakart değişikliğinden dolayı eski CD-ROM mevcut anakartıma uymadı. Repair İnstall 2 kere yaptım aynı hata devam ediyor arkadaşlar.

Cheers
-Carbonic

Son driverlar BF3de sorun yapıyormuş. Downgrade yap diyor driverları, yani bug çıkmadan önceki driverlardan birini yükleyip geriye çekeceksin. Güncel driver kullanmayacaksın.

Teşekkür ederim Zafer ancak bu metodu uygulamadan Vatan'a garantiye verdim sağolasın.
Referans Adresler