Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Steam - kredi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Bir soru sormak için konu açtım.İninal kartımda 103TL bakiye var.Sorum ise,hangisini tercih etmeliyim Tongue :

a)Herhangi bir oyunda nakit

b)Steam-Origin-uPlay oyun satın alma.

Yani orjinal oyunmu yoksa multiplayer bir oyunda nakit-kredi gibi birşeymi ?

Ne biçim konu,bize neden soruyorsun,bu ne la gibi şeyler yazmayın.Tavsiyenizi yazın sadece.Hangisi daha mantıklı olur.

a'yı seçersem Darkorbit'te uridium almayı planlıyorum.b'yi seçersem de

Don't Starve
veya
Gta 4

almayı düşünüyorum.Sizce hangisi daha mantıklı olur ?
E sen ne istersen o olur sorman açıkçası anlamsız olmuş. Oynadığın f2p oyunda gelişmek istiyorsan oraya yatırırsın yoksa istediğin oyunu orjinal alırsın. Bu kadar basit.

Tavsiyem Steam'de oyun alacaksan oyunun indirime girmesini beklemen. Çok daha uygun fiyata alabiliyorsun. Tabii bu güncel oyunları çok fazla etkilemese de biraz daha eski oyunlar alacağın zamanlar çok işine yarar. Zaten Haziran sonu veya Temmuz başı gibi Summer Sale başlayacak. Birçok oyunda baya indirimler olacak yani. 2 hafta bekleyip bakiyene de daha para ekleyebilirsen çok güzel oyunları cüzzi bir fiyata alma imkanın olur.

Bu arada ininal kartı Silivri'de Migros'tan mı aldın PTT'den mi?
Çarşıda eski pttnin karşısında küçük bir tane var.Oradan aldım sorunsuz.
Bence darkorbite yukleme gereksiz. Eray abininde dedigi gibi steamdeki indirimleri bekle
(06-16-2013 11:06 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Çarşıda eski pttnin karşısında küçük bir tane var.Oradan aldım sorunsuz.

Eski ptt'nin karşısında olan küçük şey ne? Big Grin
İstek üzerine geldim konuya. Online oyunlara "cash" alan kaldı mı ya?
İnninalın sitesinden satın ala tıklayıp işlemleri yaptım nasıl gelecek bir arkadaş açıklabilir mi ?
Satın al formalite.Devrede değil.Git pttden al Smile

Bir sorum daha var,bunun için konu açmak istemedim,kutulu oyun almakmı daha sağlıklı,yoksa key olarakmı ? Mesala atıyorum Assassin's Creed Revelations aldım.Yada ne biliyim CoD aldım.Bunu hiçbiyerde aktif etmeden cd takıp kurup çıkarıp oynayabilir miyim ? Birde şöyle yapanlar varmış,kutulu alıp steamda vb. aktive etmek.Bu saçma geldi kutulu oyunlar genelde daha pahalı ve key alsa daha mantıklı.

Kısaca GTA 4 ve AC : Revelations , kutulumu keymi Smile

Not : Kutulu dediğim,aralgame sitesinden ininal kart ile sipariş.
(06-17-2013 04:03 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Birde şöyle yapanlar varmış,kutulu alıp steamda vb. aktive etmek.Bu saçma geldi kutulu oyunlar genelde daha pahalı ve key alsa daha mantıklı.

Bu nasıl bir mantık? Kutulu alsan da steamde originde vb. aktive edeceksin. Nasıl oynayacaksın yoksa? O kutulu alanlar koleksiyon için, oyunun orijinal kutusuna sahip olmak için öyle alıyor. Veya online key satışı olmayan oyunlar.
Kutulu alınca bazı oyunları dijital platformlarda aktif etmek gerekiyor. Çünkü oyun o dijital platform üzerinden oynanıyor. Mesela Steam üzerinden oynanan oyunlara ( (fm13,son CoD oyunları vb.) SteamPlay diye tabir edilir. Veya aynı şey Origin için de geçerli (Bc2,bf3,fifa vb.). SteamPlay olmayan veya EA'nın eski oyunları Origin üzerinden aktif edilmiyor. Oyuna girip keyini yazıyorsun.

Örneğin GTA serisi Steam veya Origin gibi platformlardan aktif edilemez. Oyun Games For Windows Live'dan aktif ediliyor. Steam'de olmasını istiyorsan oyunu Steam'den alman gerekiyor ki yine de oynamak için Games For Windows Live kurmak gerekiyor.
Referans Adresler