Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HD 7850
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
HP ELİTE 7100 Microtower PC var

özellikleri

Anakart:MSI2a9Ch

İşlemci:İntel Core i5 650

Ram: [Resim: p6nbl.png]

Ekran kartı:HD 5450

Güç kaynağı:bunu bilmiyorum ama ekran kartı alınca http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kayna...I_ID=64773 bunu almayı planlıyorum

şimdi asıl konu http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-...I_ID=63501 bu kartı güç kaynağıyla beraber bu bilgisayara alırsam herhangi bir sorun çıkarmı ? söylediklerimi pazartesi almayı planlıyorum şimdiden teşekkürler.
gayet yeter işlemciden yana sorun çıkmazsa sorunsuz kullanırsın
Ayrıca HD7850 O.C. güzel bir f/p kart. Boğaçhan reyiz sorun çıkmaz dediyse al hemen Smile
(06-15-2013 10:46 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]gayet yeter işlemciden yana sorun çıkmazsa sorunsuz kullanırsın

Güç kaynağıda almam gereklimi ? bide işlemciden sorun çıkmaz derken ? Big Grin işlemcidemi değişicek
Kusura bakma işlemcini yazdığını görmemişim işlemcinden yana sorun çıkmaz i5 'miş sonradan gördüm DOST
(06-16-2013 12:49 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Kusura bakma işlemcini yazdığını görmemişim işlemcinden yana sorun çıkmaz i5 'miş sonradan gördüm DOST

tamam sağol güç kaynağı falan almam gerek dimi bide uyumsuzluk falan diyolar öyle bir sorun çıkmaz dimi ?
(06-16-2013 01:14 PM)Peasant Yazılan: [ -> ]
(06-16-2013 12:49 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Kusura bakma işlemcini yazdığını görmemişim işlemcinden yana sorun çıkmaz i5 'miş sonradan gördüm DOST

tamam sağol güç kaynağı falan almam gerek dimi bide uyumsuzluk falan diyolar öyle bir sorun çıkmaz dimi ?

Uyumsuzluk denilen şey ana kartının slotu ile aldığın ekran kartının girişinin farkı olmasından kaynaklanır. Alacağın ekran kartı PCI Express x16 slotuna ihtiyaç duyuyor ve bu slot senin ana kartında mevcut. Vatan'dan verdiğin linkte yazdığı gibi minimum gerçek 500W'lık güç kaynağı gerekli. Şuan güç kaynağın yeterli mi veya linki verdiğin güç kaynağı yeterli olur mu bilemiyorum. Top tekrar Boğaçhan'da
O zaman size güç kaynağının resmini atıyorum

bide bana maksimum 150 tl lik bi güç kaynağıda önerirmisiniz vatandan

Güç kaynağım bu [Resim: p77d0.jpg]
bana acil cevap lazım parçaları yarn almayı planlıyorum alıcağım fan eski fanın yerine otururmu ?
Bu linkten ulaşabilirsin
bu benim anakartıma olurmu ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler