Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iPhone 5 mi yoksa Samsung Galaxy s4 mü ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
benım tercıhım s4den yana sızın fıkırlerınız nelerdır ?

guzel iyi ozelliklerı olan bı yerın lınkını atarsanız sevınırım teşekkurler
Android yanlısı biri olduğum için S4'ü tercih ederdim
Iphone devam
en geç 2 aya kadar 6 falan çıkar veya 5s az bekle ondan al diyecem de o da ilk çıktığında 3 milyardan aşağı olmaz ellam Big Grin
S4 derim. s3 bile 5 den iyi (4s kullanıcısıyım)
(06-15-2013 09:53 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]S4 derim. s3 bile 5 den iyi (4s kullanıcısıyım)

haklı. bende iphone 5 var. abimde s3 var ama s3 daha iyi. yani s3 bile 5den daha iyise s4 ü öneririm.
s3 ü neye göre iphone 5 ten daha iyi olarak gösterdiniz orasını anlayamadım Smile

şuan dünyadaki en iyi işletim sistemine sahip telefon iphone5.
s3 ü olan arkadaşım 3-4 oyun yüklediğinde kasmalar başladığını ve telefonun arkasında bazı sıkıntılar meydana geldiğini dile getirdi.

bana kalırsa s3 iphone5 ile kıyas edilemez fakat samsung s4 mü iphone 5 mi dersen; büyük ekran senin için önemliyse ve samsung'u seviyosan s4 al derim. Iphone farklı bir dünya ben iphone5 ciyim ama seçim senin victory.gif
tabikide s4
(06-16-2013 02:31 PM)can2121 Yazılan: [ -> ]s3 ü neye göre iphone 5 ten daha iyi olarak gösterdiniz orasını anlayamadım Smile

s3 ü olan arkadaşım 3-4 oyun yüklediğinde kasmalar başladığını ve telefonun arkasında bazı sıkıntılar meydana geldiğini dile getirdi.

bana kalırsa s3 iphone5 ile kıyas edilemez fakat samsung s4 mü iphone 5 mi dersen; büyük ekran senin için önemliyse ve samsung'u seviyosan s4 al derim. Iphone farklı bir dünya ben iphone5 ciyim ama seçim senin victory.gif

arkadaşın telefonu servise yollasın Wink
(06-16-2013 02:31 PM)can2121 Yazılan: [ -> ]s3 ü neye göre iphone 5 ten daha iyi olarak gösterdiniz orasını anlayamadım Smile

Sinanı takma dostum sen boş ver o arada girer foruma konuşur böyle. 'Iphone farklı bi dünya' tarzında bakıyorum ben de.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler